Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a hisztériázó ön-, és közveszélyes feleségemet bezárom egy szobába, hogy kicsit lehiggadjon, azért megbüntethetnek?
Figyelt kérdés
Személyi szabadság megsértése, vagy miaszar...2011. júl. 9. 23:10
11/20 anonim válasza:
Biztos,hogy nem maradnék vele egy percig sem,otthagynám,mielőtt engem öl meg egy elborult agyú pillanatában.
12/20 anonim válasza:
en irtam h ne spilazd tul... vagom a szitut enyemre ismertem ugyanezt csinalta kes stb... hagyd el mert dili!!
gondolom te buktattad ki... tuti nem elso... hogy birod?
13/20 anonim válasza:
Akkor őt nem a szobába,hanem egy elemgyógyintézetbe kellene bezárni.Ezt viszont a körzeti orvosnak kell elindítani.Addig is a dührohamait két nagy "csárdással" kell kezelni,az általában hatásos a bolondoknál.
14/20 anonim válasza:
Azt elfelejtettem megkérdezni,hogy ki jelentene fel?Ő?Aki késsel ment neked?Vagy aki egy rendőrt támadott meg?Gondolod,hogy ezzel ma foglakoznak?Ugyan már.Akkor nem mennek ki amikor házaspárok egymást gyilkolják...
15/20 anonim válasza:
Nekem is elég hisztis a bnőm én is zártam már be egyszer-kétszer a WCbe vagy 10 percre aztán rákapcsoltam a villanyt üljön ott a sötétben aztán gondolkodjon... és használt :D Amúgy feljelenthet, de úgysincs bizonyítéka, szal tökmindegy... ha meg már volt rendőrségi intézkedés ellene, akkor nem túl esélyes, hogy neki hinnének. Pláne ha késsel a kezében van, akkor még az önvédelmet is rá lehet húzni :D
16/20 napietus válasza:
ha ezzel az életedet illetve más életét véded, nem ítélnek el érte. egyébként én is csak azt tudom mondani, hogy ha dühöng, hívj mentőt, rendőrt, az a legtutibb, majd elintézik. és hagyd el, mielőtt megöl álmodban. kiszámíthatatlan az ilyen.
17/20 anonim válasza:
Jó most itt könnyű rendőrt meg mentőt emlegetni de én se akarom soha hivatalos útra terelni a dolgot, ha otthon is le lehet rendezni bakker...
18/20 napietus válasza:
igen, értem én, csak azért írtam, mert az a biztos. legalább nyoma van, hogy kértél segítséget, később, ha ő jelentene fel, ez jól jöhet.
egyáltalán, utolsó, miért vagy együtt egy ilyen hisztis p*csával? valamit nagyon tudhat...nőként mondom, hogy úgy rúgnám p*csán az ilyet, lyukat üt az égen...Neked meg, amit nőknek is szoktam itt mondani: ha tűröd, megérdemled.
19/20 anonim válasza:
Inkább menj el otthonról, át a haverokhoz pár órára, napra. Addig csak lenyugszik. Az ilyen nő nem fog megváltozni, ne is várd! Hagyd ott, amint lehet!
20/20 anonim válasza:
Véletlenül nem kellene kideríteni, mi a baja? MItől ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!