Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi az esélye egy anyának arra, hogy a 15
hónapos fogvatartott kislányát visszakapja bírósági
úton?
Figyelt kérdés
Történet! Élettársi viszonyunk megszakadt az apával és elköltöztem a gyerekkel! Ő 2 hónapon belül egy láthatás alkalmával nem hozta vissza a picit! Nem fordultam bírósághoz, mert abszolút nem jutott az eszembe az, hogy az apa nem fogja visszahozni egyszer csak a kislányomat! Először engedte látni, majd már 3 hónapja elzár tőle hülye kifogásokkal!Visszalopni nem tudtam, mivel zárva tartott mindent, nehogy elmenjek a gyerekkel bárhova is! Már a 4.tárgyalásunk lesz és a bíró azt ígérte, hogy meghozza az ideiglenes elhelyezést a következő tárgyaláson!Mennyi az esélyem így, hogy a per húzásával már 4-5 hónapja nála van a kicsike?Jó anya vagyok, semmit nem tud felhozni ellenem, csak lassú a bíróság!Rágalmaz mindennel, de cáfolni tudtam!Jah és nem is ő van a kicsivel,hanem a bébiszitter!
A gyereket nem bántja csak engem! A gyereket látja védőnő, orvos is és semmi baja! Ellenben nekem! Aki egyszer élt már egy agresszív állattal, az tudja, hogy miről beszélek! Féltékenység, bezártság, gyomorideg,lelki terror és végül tettlegesség! Elég volt belőle! A gyermeket nem bántja, de engem és amásik gyerekem biztosan bántana, ha nem jogi úton venném vissza a gyereket! Ezt csak az tudja, aki átéli! Aki jó kapcsolatban él, annak meg sem fordul a fejében, hogy mennyi állat él-e Világon!:-(
2011. jún. 23. 20:52
12/14 anonim válasza:
Nem értelek, de nem baj. Nem lehet indulattal elérni semmit. Nagyon rossz ügyvéded van, és a bíró is rossz, ennyit elhihetsz. Sajnos mindkettőből több a rossz, mint a jó, mert mindenki annak tartja magát.
Menj el a megyei vagy Városi Gyámhivatal vezetőjéhez félfogadási időben. Az TUDJA a jogot.
2011. jún. 24. 16:30
13/14 anonim válasza:
Gyámhatóságnál kérheted a gyermek védelembe vételét,gyámhivatal csak akkor indít eljárást,ha van már valamilyen ideiglenes bírósági ítélet.A sok OKOS hozzászólónak üzenem,igen,VANNAK ilyen pénzes apukák,akiknek a gyermeki lélek sem drága.Tapasztalat! Hosszú időre számíts,nálunk 1,5 éve folyik ilyen eljárás,a szitu ugyan ez.Addig tehetetlen minden hatóság,míg a bíróság nem dönt.Sok lelki erőt és kitartást kívánok.
2011. jún. 27. 20:40
14/14 anonim válasza:
20.40.
A Gyámhatóság és a Gyámügy avagy Gyámhivatal, ahogy tetszik, egy "Cég"
Az ileltékes Önkormányzat hatsági főosztálya , a jegyző nevében jár el. Széleskörű jogi ismereteket igéyelne (és némi elpképzettséget megérteni), mely esetben jr el a Gyámhatóság, mely esetben a bíróság, és mi a hatásköri összeütközés eredménye.
Azért tanácsoltam, hogy mejen el a helyi Gyámhatóság vezetőjéhez, vagy esetleg a jogászhoz (de ne Gipsz Jakab ügyintézőhöz, mert az esetleg annyit ért hozzá, mint te, a pézéhes apuka áldozata), hogy elmagyarázzák a jogait, ha már egy ostoba ügyvédet fogott ki. Ilye ugyanis a föld hátán incs, csak ha a másik félnek agyon jó az ügyvldje, a bíróak meg anyi esze va, mint egy tyúknak (ami elég gyakori)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!