Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül egy válóperes ügyvéd?
Figyelt kérdés
2011. máj. 24. 10:24
11/14 anonim válasza:
ha megegyezel s ferjeddel,nem kell ugyvedet fogadni....ha gyesen vagy akkor inkabb add be te a valokereseteetk,mert akkor nem kell fizetni,de ha a ferjed adja be akkor kell.mindenkepp a gyereket te kapod meg.tudoom,mert én is el valtam.
12/14 anonim válasza:
Hogy is van ez? Te nem állsz jól anyagilag,de a férjed igen? Nem közös kasszán vagytok?
Amúgy meg ha neked nincsen pénzed gyereket nevelni, a férjednek több van, és valószínűleg többet meg tudna adni nekik akkor miért vagy önző, és ragaszkodsz a gyerekekhez?
13/14 anonim válasza:
Utolsó te komplett hülye vagy! Azért ragaszkodik hozzájuk, mert Ő A SZÜLŐANYJA A GYEREKEKNEK!
No comment, biztos pasi vagy...
14/14 A kérdező kommentje:
Dolgozom, van elég pénzem ahhoz, hogy tisztességesen felneveljem a gyerekeimet. Anya vagyok, persze, hogy ragaszkodom hozzájuk, épp úgy ahogy ők hozzám. A férjem este jár haza, alig foglalkozott velül eddig is, gyereknevelés nulla. Hétvégeken is alig, és nem sorolom...Nem a pénz a minden!
Köszi mindenkinek a hozzászólást.
2011. jún. 1. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!