Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki beszeretné adni a válókeresetet, a szükséges nyomtatványt kinyomtathatja az internetről is? Többféle nyomtatvány van egyébként? Ha igen, miért van többféle?
Nincs nyomtatvány.
A kereset levél az egy levél amit a bírósághoz intézel. Habár ennek van egy formája ahogy meg kell fogalmazni amit tartalmazni kell. Èn ilyet töltöttem le, (már nem tudom honnan 5 éve volt) és írtam meg a milyenket ami ránk vonatkozott.
Szia. Én most akarok válni. Keresetlevél van és ha közös megegyezéssel váltok el, akkor egy megállapodás amit két tanúval együtt ti is aláírtok. Innen tölthetsz le mintát:
Viszont én is kérdeznék, és azért nem írok ki új kérdést, mert ide tartozik és hátha mást is érdekel vagy tud segíteni. Azt tudom, hogy a Ráckevei Bírósághoz tartozunk. De csak egyszerűen a bíróság címére küldjem? És az illetéket hol tudom befizetni, postán? Ügyvédnek nem akarunk feleslegesen fizetni, bár van gyerek, de mindenben megegyeztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!