Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen estben vehető el az anyától a gyermek?
Figyelt kérdés
Én elváltam van több kiskorú gyermekem.A férjem bűntettet előéletű,ivott,csalt stb..Én nálam vannak elhelyezvel a gyermekek.Nekem van házam,autóm.Nem vagyok bűntettvel.De a volt férjem és családja folyamatosan zsarol,fenyegett!A gyerekeimet is bántották szóval(nem tettel)!Amiota elváltam probálok ismerkedni férfiakkal,de sajnos a volt férjem miatt nem sikerül sose.Kérdésem elvehetik azért a gyerekeimet tőlem ,mert ismerkedek férfiakkal?(volt amelyikkel szex is volt)2011. máj. 4. 09:37
1/8 anonim válasza:
Ha nem a gyerekeid előtt szexelsz, és a mentális fejlődésükben nem gátolod őket, senkinek semmi köze ahhoz, hogy ismerkedsz.
2/8 anonim válasza:
Ne izgulj nem. 85 % ban a gyermekeket mindig az anyához helyezik, ezalól kivétel, ha az anya bűntetett, iszik, drogozik, bántalmazza a gyermeket. Azért mert ismerkedsz, vagy szexel bárkivel ezért nem veszik el, viszont, ha a volt férjed továbbra sem hagy titeket békén nyugodtan fordulj a gyámügyhöz, esetleg kérdezz meg ügyvédet, mert kérhetsz távoltartási végzést. A keresztgyerekeim anyukája az első 2 gyermek után vált, az apa minden szinten rá akarta bizonyítani, hogy nem alkalmas anyának, mert pasizik stb, de annyit ért el, hogy volt egy pszichológiai vizsgálata, azóta született neki még egy és most várja a 4. babát. Szóval ezért nem veszik el a gyermeket.
3/8 anonim válasza:
dehogy vehetik.
amennyiben nem pénzét,naponta 3 pasi, vagy nem a gyerekszobában.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem,meg sosem hagytam őket egyedül.Viszont volt hogy este kimentem kétszer is találkoztam a párommal.(de anyukámnál voltak a gyerekek,elszoktak hozzá menni pár napra ,amikor ünnepek vannak)
2011. máj. 4. 09:48
5/8 anonim válasza:
Hát aztán, az nem bűn, ha te elmész valahova gyerekek nélkül. Nincs ezzel semmi baj.
6/8 anonim válasza:
semmi esetre sem vehetik el tőled
max. akkor ha bizonyítják h veszélyezteted a gyerekeket
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Kicsit megnyugotam.Aranyosak vagytok.
2011. máj. 4. 09:58
8/8 Kései Sirató válasza:
Nincs miért aggódnod, az előttem szólók jól válaszoltak, nyugodtan ismerkedj, a volt férjednek pedig mondd meg, hogy állítsa le magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!