Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegileg és lelkileg összeomlott feleségemtől most váljak el vagy várjak egy kicsit míg "felépül" beletörődik ebbe a helyzetbe?
Sok ilyen okos, értelmes ember kellene, mint az előző válaszoló!
Minden szavával egyetértek!
Szia!
Én is egy ilyen feleség vagyok!
6 hónapos terhes voltam mikor az uram közölte hogy már nem szeret.Mind ezt 10 év után.
3 hónapos volt a pici mikor el is költözött,benőzött (hogy szépen fejezzem ki magam),majd 3 hónap múlva visszasírta magát.Én persze örültem mint majom a farkának hogy visszakapom a férjem, de a boldogságom karácsony másnapjáig tartott.
Az volt az ajcsim hogy közölte mégsem jó így...
Jó oké voltak szurkálódásaim, de az érthető hogy az asszony nehezen dolgozza fel hogy miközben a gyermeket neveli az ura k.-zik.Szerintem ez a fájdalom nem múlik röpke két hónap alatt, föleg úgy hogy az ura hozzá sem ér.
Na meg persze a kiderült kis hazugságok sem javítottak a dolgon, na meg a jótakaró barátok, beleértve a családot-mi nem szólunk bele.....
Most már külön élünk minden hétfőn jön a férjem a gyerekéhez röpke két órára.
Gyerektartást fizet,megveszi amit kell, de ennyi.
Teljesen kizárt az életéből, nem tudok róla semmit, ha megkérdezem megsértődik.
Szóval nem csoda hogy a feleséged ki van.
Ha elfogadsz egy tanácsot egy hisztis megcsalt és elhagyott feleségtől próbálj higgadtan viselkedni, a gyereketek fogja megsínyleni.
Szerintem ezt a levelet küld el a feleségednek is,ha te nem Ő értékeni fogja mert pontosan tudom min megy keresztül.
Üdv:Egy magányos anyuka
Ha te borítottad ki, akkor hagyd el gyorsan! Tudod, a foghúzás is fáj, de ha mindennap húznának rajta egy keveset, akkor rosszabb volna.
Ha más miatt ilyen, =pl. depressziós) akkor tedd félre magadat egy kicsit, hozd őt helyre, s úgy hagyd ott. Ez emberi kötelesség. Hálás lesz mindig. Tapasztalat mindkét tanácsom.
Nos én úgy látom, h: 1. a feleséged ez a kijelentés valóban "hidegzuhanyként" érte és ilyen gyórsan képtelen váltani. Ha ô hitt abban, hogy megbízhat benned és, h te is bízol benne és szeretitek egymást, akkor ez mondhatni normalis.Képtelen e helyzetben masokra is gondolni, lefoglalja saját problémája megoldása és ezért agresszív a körülöttelévökkel. Ezesetben kis idô kell és magyarázat, ôszinte és tapintatos beszéd.
2.a feleséged sejtette, h valami nincs rendben,s csak hazudni probált magának és másoknak, h minden okes köztetek. Most meg mikor be is bizonyosodott, h itt most valamit tenni kell, akkor ô csak magára gondolva :érzelmileg manipulalni próbal az öngyilkosságával, hogy talan majd akkor velemaradsz. Fél a változtatástól. A gyerekkel meg,( ahogy említettek kicsivel elöbb)azért agressziv mert nemtudja elfogadni,h vele szembeni szereteted nem gyengült.Mondhatni féltékeny.
Mindkét esetben az ôszinte, tapintatos, de határozott beszéd a megoldás, az ,h átbeszéljétek.Ha nincs annyira ôszinte magához,h beismerje ez a házasság már nem fog müködni, ennek oka egyaránt a te és az ô hibája is, akkor valószinüleg megpróbál magamelett tartani, külömbözô okokkal. De ha tényleg nemmüködik a házasság köztetek, és nemis akarjátok "megmenteni" akkor valjatok el! De csak tapintatosan beszélj vele, indokold a döntésed, h ezért meg ezért nemjo nekem ez a házasság( ugye mert az nemvmi megnyugtato, h ha vki csak annyit mond: ez nekem nemjo -akko jön az h de miért? énvagyok aza tökéletlen, aki miatt?....)
Ha átbeszélitek, majd a reakcióiból tudni fogod, h mit kell tenned...h, csak felkell dolgozza és képeslesz elengedni, v álomvilágban él és sohasem akar majd felébredni.
A helyzetedet te látod! beszélj ôszintén,indokolj, és figyelj a válaszreakcióira. Akkor majd meglatod mi a jó választás. Ha meg igysem,akkor fordulj szakemberhez(házassági tanácsadó stb...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!