Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megelőlegezett tartásdíj?
Érdekes dolgot hallottam a minap egy ismerősömtől, akik nemrég örökbe fogadtak egy kis srácot és sajnos ezután elváltak..
apuka bíróságon kijelentette, hogy ő nem fizet egy petákot sem.. ment volna anyuka megelelőlegezésért.. igen ám, de itt az ügyintéző hölgyike elmondta neki az apróbetűs részt, hogy amennyiben apukán nem tudják behajtani , növekszik az összeg kamatokkal és majd anyukán hajtják be a végén.. úgy kérje, hogy erről tud.. :o
ez most igaz? van valami törvényi része???
max a gyerekre száll rá ez az adósság. A volt feleségre nem
Mi is így jártunk. Apám nem fizetett semmit,kaptuk a tartásdíjat 3 évig az államtól. Apám nem rág elitta a máját,az öröksége meg az állam felé irányuló tartozás vollt. Le is mondtunk róla.
az ügyintéző hülye és nem akart dolgozni
jogifórum.hu
de egy tuti, az apának van jövedelme (mivel anélkül nem fogadhatott volna örökbe), úgyhogy tiltani fogják a fizetéséből
Köszönöm szépen!:)
én is így gondoltam.
mivel apuka egy léhűtő, így nem is lenne mit örökölnie a kisfiúnak... nature tartozást meg nem lehet örökölni.
köszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!