Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A párom válni szeretne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom válni szeretne a feleségétől. Elég bizalmatlan vagyok, hogy tényleg beadja e a keresetet. Közös megegyezéssel szeretné. Láttam a nyomtatványt kitöltve. A nyomtatványra kell a feleség saját aláirása, vagy csak majd más papirokhoz?

Figyelt kérdés

Valaki leirná nekem, mi a menete az ilyen papirdolgoknak,milyen papirok kellenek még,mikor kell a vagyonnyilatkozat,stb.....

Szóval mire kell figyelnem,hogy ne verjen át.

2011. ápr. 18. 22:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"23.02.

Elfelejtetted odairni,hogy anyádra gondoltál!

Tudsz te valamit is az előzményekről!

Gyökér"

Megkérdezhetem, hogy a Gyökér a kereszt- vagy a vezetékneved, esetleg a barátaid szoktak így szólítani?

2011. ápr. 19. 20:08
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

A beadáshoz elég egy aláírás, és a 12 ezer ft illeték. Vidd el te a postára. :)

Ha nem bízol a pasiban, az azt jelenti, jeleznek a női ösztönök!

Egyeztess a feleséggel! Komolyan mondom. Én a lepattintott nej voltam, és csak bámultam, hogy hülyére veszi a szeretőt az exem. Nem akart újra nősülni, de kimondani sem. Félt, hogy akkor kiadná a nő az útját. Szerintem azt se tudja a lány, hogy már elváltak vagyunk...

2011. ápr. 19. 22:41
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

A közös megegyezéssel történő válásnál a papírokat a feleségnek is alá kell írni...

Tudom, voltam ebben a szituban. A férjemnek baromi sürgős lett a válás, mert a barinője lefenyítette, hogy kidobja. Gyorsan elrohant, és beadta a papírokat a bíróságra. Természetesen aláírtam én is a közös megegyezést. Elváltunk, a barinő meg azért rugózik az agyán, hogy miért nem veszi el őt, hiszen elvált miatta....

Egyébként nem tök mindegy, hogy elvált, vagy mégsem? Nem bízol benne, ez bőven elég.

2011. ápr. 20. 21:02
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen mindegy, hoogy mit csinálsz. Már most átvert, hiszen kétségeid vannak. És tudod, amit megtesz az egyikkel, azt megteszi a másikkal is. Ez jellembeli kérdés...ha pedig okot ad a bizalmatlanságra, hát nem tudom...
2011. ápr. 24. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!