Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nagyon bánt a dolog mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon bánt a dolog mit tegyek?

Figyelt kérdés
A kislányom külön mentek az élettársával. Van egy kis unokám három éves lesz. Láthatást még nem állapitotak meg sem gyerek tartást mert még pár honapja vannak külön. A Lányom neveli unokámat , dolgozik a kicsi bölcsibe jár. Most hétvégén elkérte az Apja estére is hosszab idörwe hogy eggyütt legyenek el is vitte rendesen. de délutnra már a apja szüleinél volt a kislány. Ne ö vigyázott rá és ö pedig alkoholos állapotba telefonon zaklatta a lányomat .Meg is kereste . Az milyen Apa ? Ő kérte a kislányát legyen vele utána meg lepasszolja .
2011. ápr. 11. 12:13
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Hát ez tényleg szomorú, de ha azt nézzük, a másik nagyszülőknél is lennie kell, és inkább velük legyen mint az alkesz apjával.
2011. ápr. 11. 12:28
 2/8 anonim ***** válasza:
51%
Jó lenne, ha a válást beindítaná a lányod, ott a bíróság fog dönteni a láthatásról. Ha az apa ilyen felelőtlen nyugodtan bele lehet írni a beadványba hogy alkoholos állapota miatt hogyan történjen, vagy egyáltalán történhet e láthatás. Amíg nincs bírósági ítélet a gyámügyhöz fordulhat a lányod segítségért.
2011. ápr. 11. 12:29
 3/8 anonim ***** válasza:
34%

Te jó ég!Még a láthatást is megtiltanám az ilyennek!De legalább annyi esze volt,hogy piásan nem bántotta a kislányt hanem odaadta a nagyszülőknek!

Én nem merném neki még egyszer odaadni a kicsit!Max ha olyan nagyon látni akarja akkor a játszótéren találkozni vele ott játszhatna a kicsivel de lássam minden mozdulatát!

Az ilyennek nem való gyerek!És a bíróságon ezt igen is el kell mondani!

2011. ápr. 11. 12:29
 4/8 anonim válasza:
56%

Gondolom,nagyon bánt,ez természetes.De inkább maradj ki ebből,hiszen csodát tenni te sem tudsz.Kettejüknek kell megoldaniuk,hiszen felnőtt emberek.

Lehetséges,hogy az apai nagyszülők is látni szerették volna a kisunokát,így legalább,nem az ittas apukával volt a gyerkőc.Mellesleg nem helyes viselkedés alkoholizálni,de gondolom van egyéb baja is a vejednek.

2011. ápr. 11. 12:30
 5/8 A kérdező kommentje:
Hamarossan intézzük a láthatást! ige én nem igen akarok belefolyni mert nagyon makacs . nagyképü ember.
2011. ápr. 11. 12:35
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ne csinálj semmit.

A leírtak alapján azt gondolom, hogy a volt vejed nagyon maga alatt van. Nem tudom, ki kezdeményezte a szakítást, vagy hogy milyen okból történt, de azt látom, az önérzete nagyban sérült, a "nagyképűsége" álca.

A történtek ellenére nem tiltanám a találkozást, hiszen nem a kislány mellett ivott az apuka. Mellékesen megjegyzem, aki berúgott, az nem alkoholista, hanem ittas. A kettőt hajlamosak összekeverni.

És az apai nagyszülőknek is jár láthatás ugyanúgy, mint az anyai nagyszülőknek. A harag sosem jó tanácsadó.

Anyuka vagyok, a kislányomat egyedül nevelem 6 hónapos kora óta, és az apukája 14 hós kora óta, igaz, csak pár órára, de viszi őt a szüleihez. Szerintem ez a normális. Persze nem könnyű. De felesleges harcolni. Szerintem.

2011. ápr. 11. 18:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Jogilag a saját láthatási idejével mindenki azt csinál amit akar, tehát ha lepasszolja akkor az az ő dolga, lényeg hogy visszavigye a meghatározott időre. Ne rágd magad miatta, nem éri meg. Ebből is láthatod, hogy végül is jól döntött a lányod, hogy elhagyta.
2011. ápr. 12. 17:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Szomorú,hogy ilyesmi történik...

Én is azt javaslom,hogy inkább a másik szülőnél van a helye,mint az alkoholista apjánál. Ez a legjobb döntés.

Remélem segítettem valamit :)

2011. máj. 8. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!