Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Meddig húzódhat egy gyermek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig húzódhat egy gyermek elhejezési per? A Váló kereset beadása után kb. mennyi idő mire kitűzik a tárgyalást?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy ha úgy döntök,hogy elválok,és beadom a váló keresetet, mennyi időre rá lehet számítani a tárgyalásra.

A vagyon megosztás nem lesz gond, mert minden a párom nevén van, és nekem nem is kell semmi,se lakás,se autó,csak a gyerekek.Tehát gondolom, az a része nem lesz problémás.Viszont a gyermek elhelyezés az lehet.Ha úgy áll hozzá az apa, és bele mennék,egy osztott felügyeletbe.Pl 1ik héten nálam vannak a gyerekek, másik héten nála.De lehet problémázna.A 2 gyerek jelenleg 2,5 éves, és 6hós.

Előre is köszi a válaszokat!

2011. febr. 20. 15:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha kukacoskodik akár másfél, két év is lehet.

Ne haragudj meg, de te komolyan osztott felügyeletet szeretnél ilyen kicsi gyerekek mellett? 2,5 éves, és 6hós?

Még ottaludni sem engedném 3 éves kora előtt, nem hogy egy hetet itt, egy hetet ott. Sőt. Amíg nem tudja jelezni az igényeit, minimum mutogatással, addig el sem engedném vinni a picit. Ha az apuka ennyire nem foglalkozik velük mit csinál majd velük egy héten keresztül???

Jesszus, egy 6 hós baba még el sem tudja mutogatni, hogy éhes...

Ne érts félre, az én kislányom is tartja az apukájával a kapcsolatot, 16 hónapos, de őt is csak néhány órára engedem elvinni, pedig már jelzései vannak az igényeire vonatkozólag. Na de ott aludni? Még ez is kifárasztja...

Szerintem nagyon rossz úton jársz. A gyermekeknek állandóság kell ennyi idős korban. Fontos, hogy együtt legyenek az apjukkal, de kell hogy legyen otthonuk, mégpedig ha ide oda citáljátok őket, akkor a biztonságérzetük megszűnik majd...

2011. febr. 20. 16:38
 12/12 A kérdező kommentje:

Az utolsónak írom,hogy még nem most akarok belekezdeni a procedúrába.Megadom a lehetőséget arra, hátha változik a párom.Egyébként meg legkorábban akkor lépek valamit is ha már visszamentem dolgozni, ami még egy év.Akkor már a lányom másfél éves lesz,a fiú meg 3,5.Ahogy hallottam a lányt úgyis nálam fogják elhelyezni,mert 3 év alatt úgy hallottam az anyánál helyezik el.Viszont ha apa szeretné, akkor én benne vagyok a fiamnál az osztott felügyeletben.És később majd a lányomnál is.Persze szeretném, hogy csak velem éljenek,de úgy vagyok,hogy a gyerekeknek szükségük van az apjukra.Nem rég volt már,hogy itt kellett hagynom a gyerekeket egy napig az apjukkal.Végül is bajuk nem esett, enni kaptak, és nem fetrengtek a kakiban.Az hogy ezen kívül mennyit foglalkozott velük, azt nem tudom,de evvel csak az én malmomra hajtja a vizet.

Beleuntam az állandó vitákba,és veszekedésekbe.És sajnos most már azt veszem észre magamon,hogy én keresem mibe tudnék bele kötni,hogy indokom legyen.Úgy érzem már nem kötődöm hozzá,más hogy,csak a gyerekek miatt.

2011. febr. 21. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!