Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elválnátok azért, hogy jogosultak legyetek pl egy támogatásra v magasabb összegre stb?
össze sem házasodnék :D
na, gyerünk, induljon a lepontozás, menjen a piros kéz! most! :DDDD
nem attól egyedülálló valaki, hogy nincs férjnél.
Pontosan. És nem attól házas, mert van róla papirja, tehát, forditva is igaz. Hogy minek férjhez menni? Azt nem tudom, hogy mások miért házasodnak, de én soha nem akartam férjhez menni. Szeretem, és tisztelem a párom, és el nem cserélném senkiért, és semmiért, de az a papir nekem nem ér annyit sem, mint a tinta, amivel megirták. Másfél évig nyaggatott, hogy menjek hozzá feleségül, és már meguntam, hogy fojton előhozza ezt a témát. Azután az anyósom is elkezdett piszkálni vele,főleg, mikor teherbe is estem, és türelmetlenebb is voltam. A végén már kijelentettem, hogy hozzámegyek, csak száljon már le a témáról, de nem lesz esküvő. Gyorsan kocsiba vágott, és irány volt az anyakönyvvezető, bejelentkezni, nehogy meggondoljam magam. Tulajdonképpen ezért mentem férjhez. Végülis mindegy, mert akkor is vele maradok, ha nincs papirom róla, mert szeretem. Mióta megszületett a fiunk, és túl lettünk a nehezén, azóta viszont én piszkálom, hogy váljuk el, de még borja cérnával. Lehet, hogy teherbe kellene ejtenem......... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!