Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek ha a volt férjem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a volt férjem a láthatások alatt, az én kérésem ellenére, a kisfiamnak mindig (2 éve foly. ) lenyírja tüsire a haját? Én nem szeretem az egyenfrizurát, de jól ápolt középhosszú haja van a kisfiamnak.

Figyelt kérdés
Nem értem miért bosszant ezzel, hogy olyanra nyírja a kisfiam haját, ahogy én nem szeretem. Meg lehet ezt akadályozni?
2009. febr. 11. 10:19
 1/5 anonim ***** válasza:
70%

Hát a jó k** anyját neki, ez az egyik

Ami fontosabb, h hány éves a kisfiad? Egy idő után maga is eldöntheti.

És hát férjednek mondd meg, hogy mész a bíróságra (és nem lesz több láthatás), ha nem hagyja abba, mert mivel a gyereket Neked ítélték, ezt inkább (hogy mennyire inkább, az jogi vita tárgya) Te dönthetnéd el.

Jogilag vszleg ugyanilyen tényállás lenne az, ha ha pl. kifestené a körmét és rózsaszín szoknyácskában sétáltatná (a Te akaratod ellenére). Biztos mondana rá vmit a bíróság.. :)

2009. febr. 11. 11:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne vegyél tudomást róla, dicsérd meg,merthogy végülis jobban kezelhető,stb..mondj neki bármit amivel tudod hogy eléred a célod;) és ha bosszantásból csinálja akkor abba fogja hagyni,mert már nem fog bosszantani.Én ezt tenném,hamár eddig nem hallgatott a szép szóra.Vagy amikorra jön érte nyírd le te,mondván hogy megtetszett a frizurája igy a gyereknek.Lehet hogy hülyeségnek hangzik,de nálunk hasonló esetben bevált ez a viselkedés.

Ha meg nem hagyja akkor meg fordulj ügyvédhez,csak tud vmi okosat.

2009. febr. 11. 11:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Talán meg kéne kérdezni a gyerek véleményét, hogy neki melyik tetszik. Ha azt mondja, hogy a tüsi, akkor mi a probléma?? A gyerek nem tárgy, hogy minden olyan legyen rajta, ahogy neked tetszik!
2009. febr. 12. 22:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Mindegyikben találtam igazságot. De mivel még pici a gyerek, 4 éveske, ezért neki még az a haj tetszik amelyinre vágják... Bár legutóbb épp ő mesélte, hogy nem akart nyíratkozni... Legközelebb majd csak hallgat rá az apuka, remélem. Köszi mégegyszer.
2009. febr. 16. 21:17
 5/5 anonim válasza:
Teljses mértékben helyt adok a felháborodásodnak, de ha netán később is a középhosszú-hosszú haj tetszene Neked ill. a fiadnak, akkor nem hátrány ha megerősödik a visszavágásoktól.
2009. febr. 17. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!