Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a volt férjem a láthatások alatt, az én kérésem ellenére, a kisfiamnak mindig (2 éve foly. ) lenyírja tüsire a haját? Én nem szeretem az egyenfrizurát, de jól ápolt középhosszú haja van a kisfiamnak.
Hát a jó k** anyját neki, ez az egyik
Ami fontosabb, h hány éves a kisfiad? Egy idő után maga is eldöntheti.
És hát férjednek mondd meg, hogy mész a bíróságra (és nem lesz több láthatás), ha nem hagyja abba, mert mivel a gyereket Neked ítélték, ezt inkább (hogy mennyire inkább, az jogi vita tárgya) Te dönthetnéd el.
Jogilag vszleg ugyanilyen tényállás lenne az, ha ha pl. kifestené a körmét és rózsaszín szoknyácskában sétáltatná (a Te akaratod ellenére). Biztos mondana rá vmit a bíróság.. :)
Ne vegyél tudomást róla, dicsérd meg,merthogy végülis jobban kezelhető,stb..mondj neki bármit amivel tudod hogy eléred a célod;) és ha bosszantásból csinálja akkor abba fogja hagyni,mert már nem fog bosszantani.Én ezt tenném,hamár eddig nem hallgatott a szép szóra.Vagy amikorra jön érte nyírd le te,mondván hogy megtetszett a frizurája igy a gyereknek.Lehet hogy hülyeségnek hangzik,de nálunk hasonló esetben bevált ez a viselkedés.
Ha meg nem hagyja akkor meg fordulj ügyvédhez,csak tud vmi okosat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!