Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HOGY érjem el hogy lekopjon rólam a családom? Egyedül akarok lenni hagyjanak békén mit lépjek?
Kedves kérdező ezzel nem csak te vagy így szerintem,többek között én is!Én azt javaslom hogy ne találkozzatok annyit,mindenki élje a saját életét és majd alakulnak a dolgok!Ez nem azt jelenti hogy kakiljátok le egymást,csupán csak hagyjatok egymásnak levegőt!Ez a te életed az az ővék és tartsák tiszteletben,te is és ők is.
Aki azt írta hogy téged aztán érdemes volt felnevelni az marhára nem érti ezek szerint ezt a dolgot.Neki azt üzenem hogy az hogy felneveltek valakit az nem azt jelenti hogy mindenről be kell számolnia és traktálni kell dolgokkal és megnyomorittani az életét,ahogy nekem tették!Én is így vagyok mint te,én pl a szüleim válása miatt nem tudtam élni a saját életemet,mert hol az anyám hol az apám traktált a dolgaival,ami egy ideig óráig ok,de amikor már több mint 2 éve ezt hallgatja az ember,amikor neki is éppen elég gondja baja van,az már kicsit fársztó!És igen!Én sem szeretném őket egy jó darabig a közelemben látni őket!Én külföldre fogok menni egy jó ideig,mást megoldást nem találtam,mert leamortizáltak teljessen és elvették az élet kedvem!
Ű, de jó dolgod volt, én könyörögtem, hogy adjanak intézetbe, de nem adtak! Hát persze, hogy a szülei jót akarnak a gyereknek, ui. ők mondják meg, mi a jó neki! Nc...
A kérdésre:
A szándék hiányzik: Több éven keresztül váltottak ki belőled bűntudatot, ha ellenkeztél. Ezt nem birod most elhagyni. Magadat kell legyőzd, anélkül ellenük esélyed sincs.
Gondold csak meg: Ha egy idegen zaklatna, le tudnád koptatni?! Nehogy te menekülj már, azzal csak provokálod, hogy üldözzenek!
Konkrét módszerekből pedig nincs hiány, ha valóban elszántad magad: Csak egy példa, hogy fordított hozzáállással is megy a dolog: Ha sok idejük van zaklatni, okozol nekik egy kis bajt, hogy ne legyen... A zaklatásnak ui. pont az a lényege, hogy a célpont menekül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!