Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2008. november 27-én váltam el, és még mindig nem kaptam meg a végzést. Mennyi idő múltán szokta küldeni a bíróság?
Figyelt kérdés
2009. febr. 10. 13:29
1/4 anonim válasza:
A végzést azt biztos postán küldik ki?Nem a biróságon lehet átvenni?
2/4 anonim válasza:
A végzést 1-2 hónap után postázzák. De kérdezd meg az ügyvédedet, neki is postázzák. Ha ő megkapta már, akkor neked is meg kellett volna kapnod, és rákérdezhetsz. Addig nem érdemes. A bürokrácia útvesztői...
3/4 anonim válasza:
Én is novemberben váltam,kb. 2 hét múlva megkaptam a dokumentumot postán.Bár nálunk csak 1 tárgyalás volt.Lehet,hogy ha gyermekelhelyezés+vagyonmegosztás is van,akkor tovább tart az adminisztráció?Ügyvédem sem volt,nem kellett.
4/4 anonim válasza:
Gyerekelhelyezéssel együtt is 2-3 hét volt (most, Bp.) a végzés postázása. Járj utána a bíróságon, lehet, a postai értesítést nem kaptad meg, és visszaküldték a levelet nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!