Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válni szeretnénk közös megegyezéssel. Hogyan kell elindítani, mennyibe kerül? Mennyi idő alatt zajlik le?
MEgbeszélni sem lehet?! Semmit nem lehet már csinálni?
UTálom ezt a sok válást olvasni, és még kikerülni is nehezemre esik :(
"Csak" a házasságunk volt ilyen rövid, a kapcsolatunk nem. 2003-ban kezdődött, huszonévesek voltunk. Szó sem volt együttélésről, csak hatalmas, lángoló szerelemről. Hittem, Ő az igazi.
Aztán folyamatosan elhagyott, ilyen-olyan okokból, volt, hogy évekre elszakadtunk, de valahogy mindig újra összekerültünk. 2006-ban aztán megkértem a kezét, könnyek közt mondott igent. Rá egy hétre kidobott... 4 évig voltunk külön, mikor én hülye újra megkerestem.
Mivel igazából sosem bontottuk fel az eljegyzést, elhatároztuk a nagy lángolás közepette, hogy azonnal összeházasodunk. Így is lett 4 hónapon belül. (Persze ez is majdnem kudarcba fulladt, de mindegy).
Nem akart hozzám költözni különféle ürügyekkel, és most már nem is fog. Rájött nem én kellek neki, és én is, milyen hülye voltam, hogy újrakezdtük. De a szerelem... No, mindegy, vázlatosan ennyi, már így is ki fognak dobni ilyen hosszas kommenttel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!