Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tudtam meg, h a gyermekünket 2,5 éves a volt anyósom neveli! Mit tudok tenni? Ügyvédre nincs pénzem! 33/F
Figyelt kérdés
A volt párom, állítólag Szegeden lakik a mostani párjával, előtte egy faluban a párja szüleinél /azt is a gyámügytől tudtam meg! /, elötte válás után, egy harmadik városban a volt anyósomnál. Ami a hivatalos címe máig!A láthatáskor mindíg a faluba megyek a gyermekért, mindenki ott van mintha nem történt volna semmi!2011. jan. 16. 20:58
11/13 anonim válasza:
Nem értem a problémádat ha a gyerek jó helyen van és neked nincs pénzed akkor mit akarsz? Ha az anyuka uj életet akar kezdeni más városba az időbe telik mig mindent eltud simitani ugy hogy a gyereket is vihetik magukkal.Addig még jó hogy az anyjára bizza. Nincs ebben semmi különös a jóakaródat meg küld a fenébe ne pletykáljon össze vissza
12/13 anonim válasza:
21:35
1. Elég szar dolog egy apának,hogy a gyereket az anyánál helyezik el,tehát jogos a felháborodás,ha esetleg az anya tojik a gyerek fejére,miközben felnevelhetné normálisan a gyerek apja is.
2. Nem azt írta,hogy nincsen pénze,hanem hogy ügyvédre is!Azért egy ügyvéd fogadása nem két fillér..
Szerintem menj el ott,ahol te laksz és ha esetleg nem jó helyen jársz,akkor majd úgyis eligazítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!