Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi van akkor, ha letagadja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van akkor, ha letagadja a feleség a gyerektartás eddigi fizetését?

Figyelt kérdés

A testvérem most válik. A gyerektartást odaadta a sógórnőm kezébe, illetve a gyerekek előtt adta oda mindig. ( a két lány 16 és 21 éves)A sógórőm mégis úgy adta be a keresetet hogy visszamenőleg kéri a gy.tartást, mondván: amiről nincs papír, az nem is volt...miközben a sógórnőm járt nálunk is időközben és nekem is elmondta hogy az öcsém fizetett neki rendesen. Állítólag én mint tanu ezt igazolhatjuk. igaz ez?

azonkívül amikor dec20-án beadta a keresetet a sógórnőm, jól tudta hogy a bátyámnak dec.15-el felmondtak, megszünt a munkaviszonya aznappal. A papírba mégis beírta a régi munkahelyét, hogy az a jelenlegi állása, illetve beírta hogy mennyi a fizetése. ez szabályos? dec. 20-án a bátyám már passzív táppénzen volt.

a gyerekeket teljesen az apjuk ellen hangolja, azt monda: letagadja a pénzt és idegileg, anyagilag is kicsinálja az öcsémet. Hivogatja őt telefonon szám nélkül, nem szól bele, éjszakákon át ez van....utólagosan ezt be is vallta.

az első megbeszélésük hétfőn lesz,az öcsém akkor fogja ezeket elmondani az ő ügyvédjének is, mivel a papírt csak pár napja kapta kézhez a válás beadásáról.

köszönöm

2009. jan. 26. 13:42
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nem győzök köszönetet mondani nektek! :-)

a baj hogy volt ügyvédnél, felvázolta a helyzetet, a közös megbeszélés jövőhétre várható és előtte tud csak beszélni újra a saját ügyvédjével. addig meg csak beszélgetünk, kutakodunk a neten és találgatnuk. A gy.tartást nem csak mi tudjuk hanem a bátyám is, illetve a bátyám gyermeke is tanuja volt amint egyszer átadta a pénzt. összeségében kb.180ezret adott "haza" szeptember óta.plusz még a lányoknak is adott havonta 10-10 ezret.

januárban már nem adott, azt mondta majd ha jogerősen megítélik! havonta így 45 ezernek jön ki, hivatalosan meg járt volna max 30ezer.

plusz egyébb anyagi és fizikai segítséget is adott miután elköltözött otthonról.a sógórnőm esetleg a gyerekeit tudná rábeszélni hogy vallják azt nem kaptak gy.tartást, de remélem a lányoknak is van annyi eszük hogy ebbe nem mennek bele. De nekünk többször is mondta a nej (amikor még járt hozzánk) hogy a tesóm fizetett neki(k). Illetve a tesóm is mindig elmondta.

Megnyugodtam, közben azért hívtam az öcsémet is amikor olvastam itt a válaszokat, kicsit megnyugodott.

2009. jan. 26. 15:32
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Mi is hasonló helyzetben vagyunk. a párom több, mint két éve elhagyta az élettársát. A pici akkor volt másfél éves. Egy csomót költött rájuk, 500ezerért vett bútorokat, plusz kifizette havonta a nő albérletét. Ezen felül természetesen nem fizetett gytartást, hiszen havi 55000 nem kis összeg. Persze volt olyan hónap amikor utalt neki majdnem 20ezer ft-okat. Most az ex beadta a bíróságra a papírt, hogy ő nem kapott semmit a páromtól, és gyerektartást sem fizetett és visszamenőleg kéri az egészet. Szerdán lesz a tárgyalás, ahova a párom viszi az átutalásról a bizonylatot, valamint a bankszámlakivonatokat, hogy mennyi pénzt vett le a nő házához közeli automatából. Mivel nem egy városban lakunk így nem mondhatják azt, hogy a párom direkt ott vett fel pénzt, hiszen ki az a ahülye aki 50km-t autózik csak oda, azért hogy kivegyen pénzt. Remélem elfogadja a bíróság a papírokat és hogy koppan egyet a csaj, mert ez nagyon undorító dolog a nőktől!

neked csak azt tudom mondani, hogy ezen túl a tesód utalja neki a pénz, arról meg a bankban kap bizonylatot, azt tegye el. Sajnos a nőkben ilyen téren nem lehet megbízni. mindent megtesznek, hogy minnél több pénzt legomboljanak szerencsétlen pasikról!

2009. jan. 26. 19:18
 13/15 anonim ***** válasza:
90%
Egyik ismerösöm bátyja járt így, hogy nem tudta bizonyítani a bíróságon, hogy fizetett és 3 évre visszamenőleg kell fizetnie.
2009. jan. 27. 00:30
 14/15 anonim ***** válasza:
Szia kérdező! Mi lett végül?
2015. jún. 7. 08:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Régi ügy meg nem olvastam a korábbiakat, de legnagyobb hülyeség papír nélkül átadnia pénzt. Utalnia kellett volna a tesódnak, azt nem lehetett volna letagadni.
2016. júl. 17. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!