Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 hetes terhes vagyok, május végére vagyok kiírva, és jövőhéten lesz az első tárgyalás. VAn esély hogy májusig szétválasztanak minket?
igen, ha mindenben megegyeztetek és írtatok egy közösmegegyezös ügyvéd álltal ellenjegyzett papírt akkor nem is lesz másik tárgyalás. ha még is akkor lehet elég sokára írják ki a köv tárgyalást.
De a gyerek én úgy tudom attol még a férjed nevére kerül automatikusan. és majd a megszületése után lehet az új apa nevét kérni. de úgy tudom ha a házaság alatt fogant a gyermek automatikusan az övé.
A párommal szeretnénk utána összeházasodni, ha sikerül, pont azért hogy az ő nevére kerüljön a baba...
Köszi a választ... remélem hamar lezajlik végre...
Lehet apasági nyilatkozatot tenni az önkormányzatnál előtte is, nem feltétlenül kell meglennie az esküvőnek addig. Mivel nálunk 1 hónappal előbb érkezett a baba, épp azon a napon, amikor az apaságit intéztük volna, az én családi nevemre írták a baba nevét is, aztán írták át az apukájáéra.
Amúgy szerintem van rá esély, hogy addigra mindent el tudtok intézni így, hogy közös megegyezéssel váltok.
Addig is dédelgesd a babádat is, meg a másik gyermekedet is, ők se érezzék magukat rosszul közben.
Az utolsó válaszoló vagyok...kicsit értelmetlen amit írtam, írom inkább dátummal.
Hivatalosan 2008.szeptember 10-én váltam el, a baba a jelenlegi páromtól augusztus elején foganhatott. Ekkor még hivatalosan is házas voltam, tehát házasság nélkül a férjem nevét kapná. Házasság nélkül, apasági nyilatkozattal 2009. szeptember 10 után fogant gyermek kerülhet a párom nevére. Remélem így már valamennyire érthető voltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!