Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Tehetek-e feljelentést,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tehetek-e feljelentést, gyerektartás miatt? Bövebben lent

Figyelt kérdés

a férjemtől még nem váltunk el,január óta külön élek gyrmekemmel,de azóta nem fizetett semmit!

december 6-án lesz a tárgyalás.

Ő kijelentette nem fog gyerektartást fizetni,2,5 éves a fia.

ezzel a 12 hónappal amit nem fizetett mi lesz??

Köszönöm a válaszokat!

Ja és a láthatás megvan,azaz nincs megtiltva neki.

2010. nov. 12. 16:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
92%

Nemcsak tehetsz feljelentest, hanem tenned KELL feljelentest. Ebben az esetben ugyanis a te kotelesseged a gyermeked jogaiert kiallni. Marpedig neki joga van ahhoz, hogy legyen mit ennie, legyen ruhaja, stb.

A bironak mindenkeppen mondd meg, hogy az apa (?????...) nem akar fizetni.

Az ilyen csokevenyeket bortonbe kene zarni.....

2010. nov. 12. 18:01
 12/22 A kérdező kommentje:

január végén lett beadva a gyerektartási papir,lett volna szeptember 20 án tárgyalás,de a gyerek 40 fokos lázzal beteg volt,igy el lett halasztva,mivel nem tudtam kire bizni.

AKKOR JANUÁRTÓL VISSZAMENŐLEG KAPOM MEG A TARTOZÁST?

remélem sikerrel járok majd a tárgyaláson.Mert azzal jött,hogy azért nem fizet gyerektartást mert mikor én gyeden voltam ő tartott el,de ugye a gyed sem kis bevétel......................

2010. nov. 12. 19:46
 13/22 anonim ***** válasza:
90%
Micsoda egy köcsö.g az exed. Sajnos az enyem is ilyen.... Eltartott amikor gyesen voltal? Es a gyereket ki nevelte? istenem, mekkorat fog szegeny po.fara esni a birosagon, amikor kiderül, hogy bizony a sajat gyerekeert neki is felelosseget kell vallalnia.... Megerdemli.
2010. nov. 12. 20:17
 14/22 anonim ***** válasza:
93%

Nyugi a kedves ex egy köcsög de pont az ilyenek ellen vannak a törvények 6 hónapra visszamenőleg behajtják rajta és nincs olyan hogyő nem perkál a kölyök után.

Ha feketén melózik és nem fizet a munkahelyét jelentsd fel, zaklasd napi szinten ha kirúgják neki se lesz olyan öröm az élet.

2010. nov. 13. 01:28
 15/22 anonim ***** válasza:
21%

Már ne haragudjatok, de miért kellene neki gyerektartást fizetnie?

Az egyik barátomat is elhagyta az asszony, fogta magát és elköltözött tőle, vitte a gyerekeket, stb. és kérte a gyerektartást. Az illető pedig közölte, hogy ő is vállalja a gyerekek nevelését, nem kellett volna elköltözni. Nagyon sajnálom szegényt, mert egy nagyon rendes pasi, szereti a gyerekeit és harcol is érte a bíróságon. Teljesen jogos, hogy nem akar tartásdíjat fizetni, hiszen ő a gyerekeit akarja nevelni a saját becsületes értékrendje szerint, nem pedig pénzelni azt a nőt, aki megcsalta és otthagyta őt. Azt mondja, hogy hozza vissza az asszony a gyerekeket és felneveli őket nagyon szívesen, ha ez az anyának gondot okoz. És ebben szerintem neki van igaza.

2010. nov. 13. 12:01
 16/22 anonim ***** válasza:
Én ezt gyerektartás dolgot úgy ítélném meg, hogy vegye meg az apuka a pelenkát vagy ruhát vagy bármit, vagy ha erre épp nincs szükség, akkor kiszámolni, hogy a gyerek mennyi rezsit használ, és annak a felét meghatározott összegen belül és akkor így nem lenne az, ami rengeteg esetben, hogy nem a gyerektartásra költik a pénzt. Egyik ismerősöm is horribilis összeget fizet, hogy mindene meglegyenek a gyerekeinek, és azóta a kedves volt neje hetente fodrászhoz jár, műkörme van stb...szóval én ezt így tartanám logikusnak és szerintem ebbe a kérdező volt férje is belemenne, mert láthatóan azt hiszi most, a gyerektartás a feleségé, nem a gyereké.
2010. nov. 13. 12:53
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

"Mert azzal jött,hogy azért nem fizet gyerektartást mert mikor én gyeden voltam ő tartott el,de ugye a gyed sem kis bevétel......"

Olyan kár, hogy nem láthatom, amikor a bíró jól leteremti. :-( A gyerektartás nem neked jár, hanem a gyereknek, benne van a nevében. (Van nőtartás is, csak hogy tudd.)

2010. nov. 13. 15:41
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

az igaz hogy nem érzem át a helyzeted és nem is vagyok nő de annyiban igazam van ha valamit csúnyán elrontottál vagy ha nem is de bizonytalan lehettél hogy jó párhoz mentél

és ha nem lenne ez az oldal? és semmi ilyesmi oldal? akkor mit kezdesz? szerintem mit csinál a férjed ha megtudja hogy más emberektől járta meg? mert szerintem nagyon dühös lesz dühösebb mint most én!

2010. nov. 13. 21:31
 19/22 anonim ***** válasza:
52%
amúgy ezzel a gyerektartással semmi bajom meg a feljelentéssel ahhoz sok sikert ebben neked van igazad
2010. nov. 13. 21:32
 20/22 anonim ***** válasza:
és nem vagyok ilyen fajta kisokos aki észt tud osztani maximum te mert te nagyon át élhetted
2010. nov. 13. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!