Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás után kb mikor érzi, úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás után kb mikor érzi, úgy egy férfi, hogy készen áll egy új kapcsolatra?

Figyelt kérdés
31 éves a "barátom" aki éppen válik. Van két kisgyerekük egy 4 és egy 7 éves. 10 éve voltak házasok és a nő döntött úgy hogy elege van váljanak. Persze a "barátom" is hibás sok mindenben a válásban is. Most is azt mondta, hogy egy sz@r alaknak tartja magát.. Sokat vagyok vele. Belé szerettem.. 20 éves vagyok (tudom sok a kor különbség) de nagyon szeretem. De ő azt mondja mindig, hogy ő nem szerelmes csak kedvel.. 4 hónapja vagyunk "együtt" lassan de az elején azt mondta hogy ne legyek szerelmes..de így alakult.. az lettem.. szeretem minden hibája ellenére.. Mikor lesz képes egy kapcsolatra? Érdemes lenne várnom rá ?? Tanácstalan vagyok :(
2010. nov. 9. 00:37
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Én kérdeztem azt, hogy dugtok is?Elnézést ha primitívnek érezted a kérdésem, de miután te ezt írtad:"De ő azt mondja mindig, hogy ő nem szerelmes csak kedvel."-lehet, hogy én maradi vagyok de szeretkezni csak olyannal tudok, akibe szerelmes vagyok.Akit csak kedvelek és szexuális kapcsolatom van vele, azt én dugásnak hívom.PEDIG ÉN NŐ VAGYOK.Én is 31 éves vagyok és csak segíteni szeretnék neked, hogy elmondjam mennyire mást gondol egy 20 éves és egy 31 éves.Így kívülállóként, hogy mégcsak nem is ismerlek úgy tűnik, hogy a barátod azért tartja magát szar alaknak, mert valamiben nem felelt meg a feleségének.Ez viszont rád nézve rossz, mert ő még mindig szeretne megfelelni neki, csak a tehetetlenség dolgozik benne, miszerint már nincs kinek megfeleljen, mert nincs rá igény.Te mikor ismerted meg őt?Akkor már különköltözött a családjától, vagy éppen még válságban volt a házasságuk?
2010. nov. 9. 14:52
 12/30 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó !

Én már régóta ismertem őket. De amikor közel kerültem a "barátomhoz" akkor már 3 hónapja külön éltek a feleségével. Ahogy én ismerem, már nem akar a feleségének megfelelni. Ő is ezt mondta, hogy nehogy azt higgyem, hogy a felesége miatt van ez az egész. (mármint, hogy nem képes szerelmes lenni) Hanem ez véleménye szerint a lelkiállapota miatt van.

2010. nov. 9. 16:30
 13/30 anonim ***** válasza:
72%

Én a válóper beadásának napjától úgy éreztem, hogy készen állok egy új kapcsolatra.

Megőrültem volna egyedül. Két hét múlva már volt új barátnőm, akivel azóta is együtt vagyunk.

2010. nov. 9. 20:35
 14/30 anonim ***** válasza:
72%

Kedves 33 eves ferfi! Majd kivancsi leszek, hogy te mit csinalsz, ha teged leharcoltnak itel meg a 23 eves baratnod. 33 evesen gondolkodhatnal normalisabban. Egy ember nem targy, hogy addig hasznaljuk, amig el nem kopik. Majd belejutsz te is, aztan nezel.

(ja, es mielott azt hiszed, hogy azert mondom, mert erint a leharcolt tema, hat nem, mert en meg huszoneves vagyok, de el tudom kepzelni, hogy 25-30-on tul is van elet, 33 evesen ezt tudhatnad)

2010. nov. 9. 20:42
 15/30 anonim ***** válasza:
82%

A saját magáról adott diagnózis alapján, véleményem szerint, nem valószínű, hogy gyors és fájdalommentes felépülése lesz a ”barátodnak”, de az mindenképpen fél siker (szerintem), hogyha el tudja mondani, hogy milyen állapotban van.

Nem akarlak elkeseríteni, de azért nem elhanyagolható momentum a történetetekben az ”éppen válik” időzítés, a két gyermek a 10 év (még akkor is, ha fasírtba torkollott) és mind ezeknek következményei - az új életmódra való átállás, amíg kialakul a mindennapi életnek egy kiszámítható metruma.

Bár véleményem szerint mindezek ellenére, még jól is alakulhatnak az események, mivel vannak olyan pozitívumok, amik melletted szólnak - nem a korra gondolok.

Ami szerintem nyugtalanító lehet, főleg akkor, hogyha éppen most kezded beleélni magad a LOVE-ba, hogy miért tartja magát sz@r alaknak a ”barátod” és ennek a bűntudatnak a feloldása érdekében, vajon mit fog tenni. Tényleg miért mondta, hogy sz@r alak? Ez valószínűleg sok mindenre választ adhat számodra, hogy mire számíthatsz a jövőben

2010. nov. 9. 22:43
 16/30 A kérdező kommentje:
Azért mondta azt, hogy sz@r alak, mert a továbbiakban ő nem tud a gyerekeivel mindennap együtt lenni. Sajnálja, hogy nem lehet ott mindig velük. Ide a feleség már nem tartozik csak is a gyerekek. Mondta, hogy egy csődtömegnek érzi magát én mondtam neki, hogy nem az, nem tudom miért mondja mindig ezt. Tudja, hogy min megy most keresztül és nem akarja, hogy én rosszul jöjjek ki a dologból. Hát nem tudom, hogy mi lesz.. szeretnék vele maradni, ha úgy alakul. Kérte, hogy ha nagyon szeretem akkor várjak egy kicsit amíg letisztul ez az egész dolog. Az anyagi dolgokra kell még várni, de lassan halad. :( hát valahogy majd csak lesz ! Köszönöm a válaszaitokat !
2010. nov. 9. 23:34
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Őszinte leszek. Sokra ne számíts egy jó ideig. Ez a pasi még nem akar tartós kapcsolatot magának. Ha ez neked megfelel, képes vagy minden alkalommal hallgatni az önsajnálatát, csak akkor maradj.

Bár szerinten egy válás feldolgozásában segíteni nagy falat egy 20 éves nőnek. Gondolkozz azon, hogy mit akarsz tőle. Milyen hosszútávon gondolkodsz? Pár hónap, pár év, több? Neki már van 2 gyereke, nem valószínű, hogy akar többet. Tudod mivel jár, amikor 2 hetente menni fognak, ha akarod, ha nem, ha programod van ha nem. Esetleg a szemedbe vágják, hogy nem szeretnek. És abba, amikor szembesülni fogsz vele, hogy kiteheted a lelkedet, az sem fog neki annyit érni, mint 1 óra a gyerekeivel.

Én nem várnék a helyedben. Keress magadnak valakit, akinek nincs ekkora kötöttség az életében, mint 2 gyerek.

2010. nov. 10. 14:23
 18/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat !

MA ismét találkoztunk.. megbeszéltük, hogy amíg nem zajlik le a válás addig barátok leszünk... hát nem tudom, hogy fogom végig csinálni.. Azt mondta ne várjak rá... de szeretem...rossz ez így nagyon rossz :(

2010. nov. 10. 23:17
 19/30 anonim ***** válasza:
85%

tegnap 22.43-as vagyok

Lehet, hogy úgy érzed, hogy fáj és ez így nem 100-as, de szerintem nagyon korrekt. Érdemes kivárni a válás című projekt lefutását. Inkább harapj bele a kezedbe, ha úgy érzed, hogy nem bírod tovább és ha már tényleg nem bírod, harapj bele a másikba:-)

Nyugodj meg, ha a kapcsolatotoknak van jövője, akkor azt nem kell a plafonon tartani - szárnyal az magától is.

2010. nov. 10. 23:53
 20/30 A kérdező kommentje:
Én is korrektnek tartom.. Csak az a baj, hogy így sokkal rosszabb mintha az én ötletem érvényesült volna miszerint inkább hagyjuk egymást békén és később történt volna ami történt. Szeretem annyira, hogy elengedem, bár tudom, hogy nem fog visszajönni hozzám..:'( Majd túl leszek rajta.. Köszi a válaszokat !!
2010. nov. 11. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!