Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után kb mikor érzi, úgy egy férfi, hogy készen áll egy új kapcsolatra?
Kedves Utolsó !
Én már régóta ismertem őket. De amikor közel kerültem a "barátomhoz" akkor már 3 hónapja külön éltek a feleségével. Ahogy én ismerem, már nem akar a feleségének megfelelni. Ő is ezt mondta, hogy nehogy azt higgyem, hogy a felesége miatt van ez az egész. (mármint, hogy nem képes szerelmes lenni) Hanem ez véleménye szerint a lelkiállapota miatt van.
Én a válóper beadásának napjától úgy éreztem, hogy készen állok egy új kapcsolatra.
Megőrültem volna egyedül. Két hét múlva már volt új barátnőm, akivel azóta is együtt vagyunk.
Kedves 33 eves ferfi! Majd kivancsi leszek, hogy te mit csinalsz, ha teged leharcoltnak itel meg a 23 eves baratnod. 33 evesen gondolkodhatnal normalisabban. Egy ember nem targy, hogy addig hasznaljuk, amig el nem kopik. Majd belejutsz te is, aztan nezel.
(ja, es mielott azt hiszed, hogy azert mondom, mert erint a leharcolt tema, hat nem, mert en meg huszoneves vagyok, de el tudom kepzelni, hogy 25-30-on tul is van elet, 33 evesen ezt tudhatnad)
A saját magáról adott diagnózis alapján, véleményem szerint, nem valószínű, hogy gyors és fájdalommentes felépülése lesz a ”barátodnak”, de az mindenképpen fél siker (szerintem), hogyha el tudja mondani, hogy milyen állapotban van.
Nem akarlak elkeseríteni, de azért nem elhanyagolható momentum a történetetekben az ”éppen válik” időzítés, a két gyermek a 10 év (még akkor is, ha fasírtba torkollott) és mind ezeknek következményei - az új életmódra való átállás, amíg kialakul a mindennapi életnek egy kiszámítható metruma.
Bár véleményem szerint mindezek ellenére, még jól is alakulhatnak az események, mivel vannak olyan pozitívumok, amik melletted szólnak - nem a korra gondolok.
Ami szerintem nyugtalanító lehet, főleg akkor, hogyha éppen most kezded beleélni magad a LOVE-ba, hogy miért tartja magát sz@r alaknak a ”barátod” és ennek a bűntudatnak a feloldása érdekében, vajon mit fog tenni. Tényleg miért mondta, hogy sz@r alak? Ez valószínűleg sok mindenre választ adhat számodra, hogy mire számíthatsz a jövőben
Őszinte leszek. Sokra ne számíts egy jó ideig. Ez a pasi még nem akar tartós kapcsolatot magának. Ha ez neked megfelel, képes vagy minden alkalommal hallgatni az önsajnálatát, csak akkor maradj.
Bár szerinten egy válás feldolgozásában segíteni nagy falat egy 20 éves nőnek. Gondolkozz azon, hogy mit akarsz tőle. Milyen hosszútávon gondolkodsz? Pár hónap, pár év, több? Neki már van 2 gyereke, nem valószínű, hogy akar többet. Tudod mivel jár, amikor 2 hetente menni fognak, ha akarod, ha nem, ha programod van ha nem. Esetleg a szemedbe vágják, hogy nem szeretnek. És abba, amikor szembesülni fogsz vele, hogy kiteheted a lelkedet, az sem fog neki annyit érni, mint 1 óra a gyerekeivel.
Én nem várnék a helyedben. Keress magadnak valakit, akinek nincs ekkora kötöttség az életében, mint 2 gyerek.
Köszönöm a válaszokat !
MA ismét találkoztunk.. megbeszéltük, hogy amíg nem zajlik le a válás addig barátok leszünk... hát nem tudom, hogy fogom végig csinálni.. Azt mondta ne várjak rá... de szeretem...rossz ez így nagyon rossz :(
tegnap 22.43-as vagyok
Lehet, hogy úgy érzed, hogy fáj és ez így nem 100-as, de szerintem nagyon korrekt. Érdemes kivárni a válás című projekt lefutását. Inkább harapj bele a kezedbe, ha úgy érzed, hogy nem bírod tovább és ha már tényleg nem bírod, harapj bele a másikba:-)
Nyugodj meg, ha a kapcsolatotoknak van jövője, akkor azt nem kell a plafonon tartani - szárnyal az magától is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!