Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudná nekem segíteni valaki abban ha válás miatt vissza kellett fizetni a CsOK támogatast?lenne pár kérdésem
Figyelt kérdés
nov. 20. 08:33
11/22 anonim válasza:
Szia. Mi lenne a kérdés? Ne váljatok, elsőnek adjátok el a házat. Majd a pénzből végtörlesztetek, büntető el. Utána válhattok.
12/22 anonim válasza:
Hány év van még a törlesztésből?
10evig nem lehet eladni a házat úgy tudom, ezért írd meg mennyi ideje vetették fel a csókot.
Jó nagy csőbe húzás volt ez a csók sokak számára
13/22 A kérdező kommentje:
A válási papírokat már beadtuk,még 23v van hátra a Csokból.Eladni nem akarjuk,a férjem akar a házban maradni,úgy hogy engem kifizet.az lenne igazaból a kérdésem hogyha a gyerekekkel elköltözök,bejelentjük a banknál,mennyi időnk van visszafizetni a CSOKot?
nov. 23. 21:05
14/22 anonim válasza:
25 évre lehet felvenni a hitelt. Komolyan 2 évig bírtátok?!
Csak a bankban tudnak tájékoztatást adni. Az meg, hogy mit akar a férjed, ne izgasson. Mi lesz a gyerekekkel?!
15/22 A kérdező kommentje:
8éve vettük fel a hitelt és a CSOK-ot.ezért is van abból már csak 2év.a hitelt 17 évre vettük fel.
Közös felügyelet lesz,váltott neveléssel.
nov. 25. 14:05
16/22 anonim válasza:
Közös felügyelet? A legrosszabbak egyike, nulla biztos pont. Konzultálj egy értelmes ügyvéddel.
A kérdésem arra irányult, hogy van-e hova mennetek. Mert albérletbe gyerekkel menni nem a legjobb ötlet.
17/22 anonim válasza:
16 os minek uszitasz? Miert lenne rossz a kozos felugyelet. Ma e fele megy a vilag, nyugaton is, Magyarorszagon is. Nem a gyerekeket kell elvalasztani az apjuktol hanem a szuloket egymastol. Ja hogy igy kevesbè lehet szivatni a masikat? Uj eletet lehet kezdeni.
18/22 anonim válasza:
Közös felügyeletes, váltott nevelt gyerek vagyok. Ahogyan kb a barátaim egyharmada. Ha te is tudnád milyen ez, akkor nem védenéd ennyire.
19/22 anonim válasza:
18 as es melyik szuloddel nem szerettèl volna lenni?
20/22 anonim válasza:
19, nem az a kérdés, hogy melyikkel nem. Hanem az, hogy miért kellett pingponglabdásat játszani velünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!