Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha válás előtt találkozok valakivel ismerkedés céljából az mennyire lessz rossz hatással rám a válásnál és gyermek elhelyezésnél?
Figyelt kérdés
Befolyásol valamit a perben?szept. 23. 13:02
1/8 anonim válasza:
Inkább az lenne a probléma, hogy nem hagysz magadnak időt a túllépésre, hogy társfüggő vagy és az baj eléggé.
2/8 anonim válasza:
Semennyire nem befolyásolja a válást, de hallgass az 1-re és előbb valj el.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok társfüggő.nem azt mondtam hogy már járni akarok az illetővel,csak beülnénk egy kávéra valahova!ahogy megcsaltak,hazudtak nekem,ki akarnak semmizni,így elég hamar túl tudtam magam tenni.meg az önbizalmamnak jót tenne úgy érzem
szept. 23. 13:48
4/8 anonim válasza:
Olyan esetben lehet hatással, ha az új párod életvitele nem egyeztethető össze a normális gyerekneveléssel, pl alkoholista vagy drogos, és ezt a férjed felhasználja ellened a bíróságon.
Normális esetben viszont ez neked a magánügyed, senki nem fogja ezt megkérdezni.
6/8 anonim válasza:
" megcsaltak,hazudtak nekem,ki akarnak semmizni,így elég hamar túl tudtam magam tenni.meg az önbizalmamnak jót tenne úgy érzem"
Semmit nem befolyásol.
Ha már beadtátok a válási papírokat, semmi jogi következménye sincs - különben sem.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó!és az ha fent vagyok tarskeresőn és esetleg a férjem megtudja?3napja regisztráltam.ez sem befolyásol semmit?igaz neki már ehhez sincs köze
szept. 25. 17:39
8/8 anonim válasza:
Igaz ott nem volt gyerek viszont hasonló helyzetről tudok.
Ott már volt a nőnek új párja, emiatt pedig a bíró egyértelműen kimondta a válást. Az ügyvéd mondta ezt, hogy ez volt az a pont szerinte, amikor a bíró is belátta, hogy a másik már továbblépett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!