Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az anyuka korlátozhatja a láthatási jogot alkoholizmusra hivatkozva?
A valóságban szó sincs alkoholizmusról, viszont volt hogy kimutatott valamit a szonda.
Persze anyuka brutálisan túloz 2 doboz sört már alkoholmérgezésnek ad elő, ilyenkor automatikusan hisznek neki, vagy ezeket a hazugságokat bizonyítania is kell a bíróságon?
Én k.urvára a nőnek hinnék, bocs.
Bűzlik, amit ide leírsz.
Ok nélkül nem szondáztatnak. Kivéve a nagyobb ünnepek körüli szervezett szondáztatások.
Ha valóban problémáid vannak az alkohollal, akkor a legkisebb bajod az, ha nem látod a gyerekeid. Egyébként meg felesleges ezen rugózni, mert egy alkeszt nem érdekli semmi a pián kívül.
Te magad miatt fogsz kimaradni a gyerekek életéből és nem az anya miatt.
3-as ok nélkül nem szondáztatnak... Én jómagam nem iszok alkoholt csak nagyon ritkán mégis többször szondáztak már...
Aki a kérdésre nem tud válaszolni csak ítélkezni az ne "válaszoljon" ha kérhetem. Mégcsak nem is én vagyok az apuka de az ítélkezés élből megy.
Anyuka kényszeres hazudozó, ismerem és tudom hogy tesz tönkre mindenkit maga körül tényleg bármire képes, a gyermek pedig az unokahugom.
Szondáztatás milyen eseménnyel volt? Mert volt, hogy nekem is kimutatott valamit a szonda, de akkor poénból próbálgattuk, hogy működik, meg hogy tényleg két korty sörre mutat-e már valamit meg ilyenek. Viszont bíróságon a sok nő nagyon jól tudja eljátszan a hattyú halálát, csak hogy nyerje.
Elsőként az anyukával próbálnék kibékülni, hogy attól még, hogy válás, lehet emberként is kezelni a másikat.
Ha nem bankkártyával fizettél, banki kivonatokkal mutathatod, hogy nem vásárolsz alkoholt olyan mennyiségben. De ha bíróságig viszi az anyuka, akkor ott nekem is büdös valami.
8, nekem kicsit zavaros az ügy, válás, nem válás, láthatás... nem tudom követni, most akkor hol tartanak.
Mindenesetre, amíg nincs kimondva a válás, közös a felügyelet, tehát, mindkét szülőnek azonosak anjogai. De a válás során bíróságon a felügyelet megállapításánál felhasználhatja az alkohol szonda értékét, főleg, ha rendőrségi ügy is lett belőle, illetve egyéb bizonyítékokat, hogy teljes felügyeletet szerezzen. De, nem bemondásra történik ez sem.
9-es, bizonyítéka nincs az anyának, csak a hazugságai.
Ez egy válás, jelenleg ott tart hogy megbeszélték, de szerintem anyuka nem fogja magát ehhez tartani, mert már elkezdte kavarni a szart előbb ki is fejtettem hogyan, és még öcsémet is belekavarta...
Apuka békésen akar válni, anyuka is elvileg, de ezekután szerintem csak hazudik, és a bíróságon mindent be fog vetni hogy apukát a lehető legjobban kisemmizze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!