Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom elengedni, ha nem akarok válni?
"Talán ha nem kapaszkodnál annyira belé és összeszednéd magad, nála is több esélyed lenne."
Ez kizárólag a buta és értéktelen férfiaknál válik be.
Köszönöm a válaszokat. Merítek belőlük és próbálkozom elengedni.
Most már biztos, hogy szakemberhez kell fordulnom, ,mert amit csinálok az nem normális. Sajnos őrülten ragaszkodom mindenhez még a tárgyakhoz is, és nekem a férjem volt minden kincsem, lehet amíg volt nem értékeltem, és ezért lett szeretője. Hiába verem magam már nem tudom visszakapni ez világos, de nem tudok, és nem is akarok így élni ahogy most élek (nélküle). Attól félek ha el kell menni a bíróságra inkább véget vetek az életemnek. Nem sajnáltatni akarom magam higyjétek el csak nem látok ebből kiutat. Tud valaki jó pszichológust vagy pszichiátert?
Köszönöm. Háziorvosnál már többször is voltam ő írja fel a nyugtatókat, de ennyi. tanácsolta, hogy sportoljak, meg ideggyógyászatra akart küldeni, de megijedtem. Sport: ahhoz talán ki kellene mozdulnom, mert itthon még fel sem kelek, nemhogy sportoljak. Megpróbáltam persze, de az első 20 perc után rámtört a sírás, hogy szánalmasan próbálkozom.
Elmegyek szakemberhez.
utolsó válaszoló
igen írnék neked privit, de nincs ilyen lehetőség a válaszodnál. ide nem akarom kitenni az email címem, de ha te tudsz nekem küldeni privit akkor írj légyszi.
azt érzem, egy picit kibeszélni a dolgot, meghallgatni másokat segít. köszönöm
"Sajnos őrülten ragaszkodom mindenhez még a tárgyakhoz is, és nekem a férjem volt minden kincsem,"
Bár nekem nem a férjem volt, aki elment, de ismerős a szitu a tárgyakkal... És a ragaszkodással... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!