Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált nők! Ajánlanátok az ex férjeiteket más nőknek?
Nyilván nem, ahogy saját magamat sem.
Exem végül a szeretőjével (aki a barátnője lett) agyon csalják egymást, így hasonló az értékrendük, így működhet.
én nem vagyok elvált
az exem nem ajánlanám. hiába, mert csak hónapok múlva mutatja meg milyen is.. fillérb.szó, nőket lenéző, önző, perverz.
Elméletben közelíteném meg a kérdést. Ugyan nem vagyok elvált, de volt párt ajánlanék más nőknek, igen. Olyan típusú nőnek, aki lazább hozzáállású, élj a mának típusú, kevésbé aggódós. Egy ilyen nőnek biztosan bejönne a volt párom.
Vagy egy azelőtti ex pl olyan
nőnek tetszene, aki szereti, hogy egy nagyon gondoskodó, előre
tervezgetős pasi van mellette, aki be is takargatja. És nem igényel túl sok szexet.
Egy ex nem csak azért lehet ex, mert szar ember. Egyszerűen sokszor a személyiségek hosszú távon nem passzolnak. De attól még másnak lehet jó társa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!