Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elvált nők! Ajánlanátok az ex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált nők! Ajánlanátok az ex férjeiteket más nőknek?

Figyelt kérdés

aug. 9. 21:13
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
30 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
31%
Én nem vagyok elvált, de ez nem olyan, mint a selejtet rásózni valami gyanútlanra?
aug. 9. 21:14
 2/12 anonim ***** válasza:
74%
Én sem vagyok elvált, de számomra úgy logikus, hogy ha az exférj olyan jó, ajánlható választás lenne, akkor válásról szó sem lett volna.
aug. 9. 21:20
 3/12 anonim ***** válasza:
94%

Nyilván nem, ahogy saját magamat sem.

Exem végül a szeretőjével (aki a barátnője lett) agyon csalják egymást, így hasonló az értékrendük, így működhet.

aug. 9. 21:23
 4/12 anonim ***** válasza:
91%

én nem vagyok elvált

az exem nem ajánlanám. hiába, mert csak hónapok múlva mutatja meg milyen is.. fillérb.szó, nőket lenéző, önző, perverz.

aug. 9. 21:57
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Elméletben közelíteném meg a kérdést. Ugyan nem vagyok elvált, de volt párt ajánlanék más nőknek, igen. Olyan típusú nőnek, aki lazább hozzáállású, élj a mának típusú, kevésbé aggódós. Egy ilyen nőnek biztosan bejönne a volt párom.

Vagy egy azelőtti ex pl olyan

nőnek tetszene, aki szereti, hogy egy nagyon gondoskodó, előre

tervezgetős pasi van mellette, aki be is takargatja. És nem igényel túl sok szexet.

Egy ex nem csak azért lehet ex, mert szar ember. Egyszerűen sokszor a személyiségek hosszú távon nem passzolnak. De attól még másnak lehet jó társa.

aug. 9. 22:06
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Igazából nincs olyan nő, akit ANNYIRA utálnék...
aug. 9. 23:22
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ajánlanám az exférjem. Olyannak, akivel jobban passzol az értékrendjük, mint velem. Jó férj volt, attól még, hogy mi nem teljesen illettünk össze.
aug. 10. 01:00
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, pont olyan nőnek, akivel együtt is vannak évek óta. Örülök nekik, ők passzolnak és a közös gyerekünk is nagyon szereti a csajt.
aug. 10. 01:07
 9/12 anonim ***** válasza:
88%
Nem. Mivel a volt párommal nem nem illettünk össze, hanem objektív problémák voltak vele. Nem akarok senkivel kibaszni.
aug. 11. 01:31
 10/12 Xira ***** válasza:
Természetesen, minden volt férjem egy sakál.
aug. 24. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!