Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire befolyásolja ez a válást?
A feleségem szerint én technikailag megcsaltam őt…2 hónapja bejelentette hogy el akar válni,nekem pedig ezután alakult ki egy kapcsolatom.
Most olyannal kezdett dobálózni hogy márpedig-idézem-a házasság megszegése az ha megcsalnak valakit,és ezért ez a válópernél számítani fog. Én ezt elég nevetségesnek tartom… szerintetek számíthat?
Köszi a válaszokat!
Adja csak ezt elő, majd jól kiröhögik a bíróságon.
A válaskor az sem számít, ha a hitves ágyban dugsz valakit a szeme láttára.Nem fog emiatt több pénzt kapni, semmit.Kutyát nem érdekli.
A #2 jól írja milyen helyzetben számíthat.
Az exférjem is így gondolkdott, mint a feleséged. Megcsalt többször, majd kidobtam. Fél évre rá elkezdtem találkozgatni valakivel, erre rájött és minden k*vanak elrordott, hogy házasok vagyunk. Persze az új nőjét már magához költöztette.
Az ügyvéd konkrétan arcon röhögte az irodában, amikor elkezdett a papírozáskor pattogni a férj.
Jó, ha megadsz egy dátumot, amikor kimondtátok a "szakítást", tőlünk is kértek egy időpontot, én azt a napot mondtam, amikor elköltöztem onnan.
De ez tényleg olyan tré amikor valakitol elvesznek 10 éveket is házassággal vagy gyerekkel is aztán meg beint a másik az egészbe. Ennél nagyobb átverés pofánvágás nincs is.
Én biztos hogy erre szerződest kötnék és nem lenne nekem elég a szó elszáll tipusu maszlag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!