Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az ilyen emberről?
Várunk a feleségemmel jópár év házasság után. Sajnos én az állásomat is nemrég vesztettem el, de gőzerővel keresek újat,ami mint tudjuk a mai világban nem is olyan egyszerű… Viszont holnap több helyre is megyek interjúra, és ezt jeleztem neki pár napja… természetesen a telefonjából felnézve vette ezt csaj tudomásul. Most a kanapén fekszik és a gyerekeket tévét néz, én még meg is kérdeztem hogy jól van-e, mert elég szar állapotban volt… Igen, még együtt élünk, van egy közös házunk de el fogjuk adni. A lényeg hogy jeleztem neki ismét hogy akkor holnap én megyek az interjúkra. Erre ő benyögte hogy márpedig neki a munkahelyére mindenképpen be kell mennie, és én oldjam meg úgy a gyerekfelügyeletet ahogy tudom. Egyébként holnap szabadnapos lenne, csak valami vizsgákkal elcsúszott és azokat megy be letenni. Nagy nehezen felhívta az anyját hogy jöjjön át vigyázni a gyerekekre, de a telefonban olyanokat mondott neki ,,ez a f@szfej,ez a s*ggfej…” A gyerekek füle hallatára.
Nyilván én ezt szóvátettem, de még neki állt följebb.
Szerintetek hogyha holnap jön át az anyja, és esetleg ő is belémáll hogy miért nem szóltam előbb(Ahogy azt tettem csak a drágalátos hölgy a sok Tinderezés közben valószínűleg nem figyelt erre),akkor mit mondjak?
Nagyon a nyelvem hegyén volt hogy visszaszóljak neki, de igazából csak annyit mondtam hogy legalább ezáltal az anyja is kapott némi ízelítőt abból hogy ő valójában milyen ember.
Köszi előre is a válaszokat!
Szét fogunk, a gyerekek miatt is muszáj, mert már így is túl sok vitát hallottak. Látom rajta hogy már nem akar engem elviselni, és ez az érzés kölcsönös… Főleg hogy nekem már van azóta Hálistennek egy új párkapcsolatom egy csodálatos nővel. Csak azt nem értem hogyha ennyire irritálom akkor egyáltalán minek szól hozzám? És ráadásul tudomásomra jutott hogy másoknak arról panaszkodik hogy nekem nincs munkám… Holnap ezért megyek egész nap hogy ez megváltozzon… Kezdem úgy érezni hogy sajnos az a helyzet áll elő hogyha van sapkája azért, ha nincs akkor azért…
És úgy hogy nincsen munkám, ugyanúgy én fizetem a ház törlesztőrészletét, és vásárolok egy csomó dolgot itthonra. Ezt még adalékként mindenképpen hozzátenném.
és ezeket vettétek ti el feleségül, meg vállaltatok vele gyereket...a nagy magyar családanya...
Egyébként gratulálok hozzá, hogy sikerül hamarosan kilépned belőle...gondolj arra, hogy mennyien maradnak inkább benne és élnek le évtizedeket így csak a gyerek, meg a hitel miatt.
Nem szeret, nem érdekled. Kár, hogy megengedhetetlen módon beszél rólad a gyerekek előtt, de megoldotta a gyerekek holnapi elhelyezését.
"igazából csak annyit mondtam hogy legalább ezáltal az anyja is kapott némi ízelítőt abból hogy ő valójában milyen ember" - Ez szerinted nem visszaszólás volt?
"Főleg hogy nekem már van azóta Hálistennek egy új párkapcsolatom egy csodálatos nővel."
F@sza... 😏👏
Hát na, szokták is itt írni, hogy az a hülye, akinek gyanús, ha egy bizonyos kor fölött (újra) társat keres egy férfi, például mint elvált (bár jelen esetben ez még várat magára) apuka. Nincs vele semmi baj, miért lenne...
Majd rájön ez a csodálatos nő is 😃
6, hadd kérdezzem már meg, ez mindig érdekelt, hogy azok akik jönnek az "elhagyod a családod" szöveggel, ezek szerint ti a kirakat házasságokat pártoljátok? Tehát ha jól értem a ti álláspontotok az, hogy akkor is együtt kellene maradni a család érdekében összeszorított fogakkal egy életen át, ha már a férfi nem szereti a feleségét, és nem szeretne vele együtt élni a továbbiakban?
Feleségként egyébként milyen érzés azzal a tudattal kelni/feküdni, hogy a férjem már lelépett volna, ha nem lennének a gyerekek meg az anyagiak, tehát nem azért marad mellettem, mert igazán szeret.
És csodálkozunk hogy ennyi pszichoszomatikus betegség nyomja az embereket, mert nem elég hogy így is túl sokan maradnak ilyen kapcsolatokban, de ha még ki is próbálsz lépni, akkor jönnek azok, akik elhordanak mindenféle hűtlen, családelhagyó sz@rházinak..
Hatos és hetes: valóban nem írtam le, de a feleségem kezdeményezte a válást. Tehát megcsalásról szó sincs, én két napig nagyon sírtam is a dolgok miatt, aztán viszont elkezdtem objektív szemmel nézni a dolgokat… Azóta már megtudtam hogy a feleségem más férfival arról levelezik hogy olyan érzelmeket vált az ki belőle amilyeneket 1 éve SENKI nem tudott… Tehát még bőven abban az időszakban amikor papíron nem volt közöttünk akkora probléma. Egyik este teljesen triviális problémából, ami igazából az volt hogy szóltam neki hogy jöjjön fel a gyerekeknek mesét olvasni mert 20 perce várják és kérik hogy ő olvasson nekik, nekem támadt hogy elege van belőlem, ő nem bírja ezt az életet így velem, és el akar válni. Én ezután ahogy írtam nagyon ki voltam borulva és pár nappal később ismertem meg azt a lányt akivel most együtt vagyunk. Tehát még egyszer leszögezném: megcsalásról szó nem volt és szó nem lehet.
Ő aktívan társkeresőzik, és azt is elmondta hogy a munkahelyén van egy férfi akivel kvázi csak azért nem kezdenek még bele az új kapcsolatba mert még túl bonyolultnak érzik a jelenlegi helyzetüket… Ezen a munkahelyén több mint háromnegyed éve dolgozik már. Gondolom abban mindannyian egyetértünk hogy egy ilyen vonzalom amit ő elmondott nekem, és nem én találtam ki,nem néhány nap alatt alakult ki…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!