Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nem akar különválni, ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akar különválni, ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

9 éve vagyunk együtt, nekem van két kamasz gyermekem, akiket együtt nevelünk az előző házasságomból. 5 éve építettünk közösen egy házat, amiben élünk, ez 50-50% tulajdonjogú. Sajnos megromlott a kapcsolat, másfél évig küzdöttem érte, de elmúltak az érzések. 2 hónapja megkértem, hogy szépen váljunk el, adjuk el a házat. A könyörgés és a fenyegetőzés folyamatosan váltja egymást. Többször elmondtam azóta, hogy nem szeretném folytatni, de tudomást sem vesz róla. Külön alszunk, semmilyen fizikai kontakt nincs köztünk már hónapok óta. Pár naponta megismétlődik a műsor, vagy könyörög vagy őrjöng.Egyszer megrángatott, de nem bántott ezen kívül. A gyerekek előtt sosem csinálja, előttük normálisan viselkedik,úgy él, mintha minden a legnagyobb rendben lenne. Programot szervez, tervez teljesen irreális a viselkedése. Megfenyegetett, ha megtudja, hogy van valakim agyonveri őt is és engem is (nincs egyébként) Nélküle nem tudom eladni a házat, elköltözni nem szeretnék, ez minden vagyonunk a gyerekekkel. Ügyvédnél voltam, a pereskedés évekig tartana. Nagyon nehéz lelkileg megélni a hétköznapokat. Úgy érzem patt helyzetben vagyok. Mikor nincs otthon megnyugszom, amikor jön haza már összeugrik a gyomrom. Nem hajlandó lépni a ház eladással kapcsolatban semmit. Volt valaki hasonló helyzetben? Lesz ennek bármiféle megoldása?

Köszönöm a válaszokat!

ápr. 19. 14:00
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Valószínű rosszul fogalmaztam bocsánat. De ezzel tisztában vagyok sőt a helyzetre való tekintettel el is tekintenek a 30 illetéktől de mivel ő anyagilag jobb helyzetben van és nem szeretne normálisan egyezkedni illetve mi is felvettük részben az állami támogatást, így a helyzet ennél bonyolultabb kicsit, úgy, hogy ő nem szeretné.
ápr. 21. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!