Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 35 évesen lehet újra kezdeni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 évesen lehet újra kezdeni?

Figyelt kérdés

35 éves nő vagyok 10 éves gyerekkel.

2 komolyabb kapcsolatom volt, egyik 3 évig tarott, ebből született a gyerkőc is, a jelenlegi 5 éve tart.

Egyre több a gond és a probléma. Pénztelenség (minden kölcsön az én nevemen van), párom részéről alkoholizmus, figyelmetlenség, a hozzám való hozzáállása.

Bármit kérek sosem hallgatja meg, napi szinten iszik.

Magamban keresem a problémát, hogy bármire kér ugrok, csinálom, próbálok kedves lenni (ami ugye nehezen megy, mikor reggel 9re már ittas). Próbáltunk terápiára, elvonóra menni, nem jött össze.

Így tudom az a megoldás, hogy kilépek a kapcsolatból. De amint értem anyagilag és érzelmileg is egyenlőre csőd vagyok.

Így lehet esélyem újra közel engedni magamhoz bárkit is?

2024. márc. 6. 11:38
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Lehet esélyed, de nem mindegy, hogy kinek adsz lehetőséget, szóval szerintem egy kicsit légy egyedül és légy jobb emberismerő meg persze ismerd magadat is.
2024. márc. 6. 11:40
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
úgy tűnik sok mindent megpróbáltatok már. ha úgy érzed menned kell menj. aztán majd valami lesz. lehet egyedül maradsz innentől vagy szülőkkel vagy valami. nem kell hogy könnyű legyen. de ha most itt már nincs máshogy tovább akkor valamerre mozdulni kell
2024. márc. 6. 11:42
 3/22 anonim ***** válasza:
56%

Szia, termêszetesen újra lehet kezdeni. Nagyon nehéz út vár rád.

26 vagyok, 9 hónapos babával kezdtem új életett, hitellel a nyakamban.

Van valami segítséged? Szüleid?

2024. márc. 6. 11:42
 4/22 anonim ***** válasza:
92%

Miért ne lenne?

Ne maradj egy rossz kapcsolatban ilyen félelmek miatt,ha boldogtalan vagy benne.

Hidd el találsz jobbat.

2024. márc. 6. 11:43
 5/22 anonim ***** válasza:
42%
Mivel nő vagy, bármikor találhatsz társat, kérdés, hogy mire és milyet. Ha normális kapcsolatot szeretnél, akkor először is ki kell lépned a mostaniból, aztán helyre kell jönnöd lelkileg és anyagilag egyaránt.
2024. márc. 6. 12:14
 6/22 anonim ***** válasza:
73%

Esély mindig van, az más kérdés, hogy jelenleg egy szar kapcsolatban maradsz, miközben már máson jár az eszed.

Gondolom kapcsolatfüggő vagy, amin érdemes lenne változtatni, másképp újra egy hasonló párkapcsolatban találod magad! Ne ugrálj kapcsolatok között, mert sose lesz időd rendesen feldolgozni a szakítást és tanulni belőle!

2024. márc. 6. 12:37
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Két katasztrófális kapcsolat után, elsőnek ne új hapit keress, hanem magadat tedd rendbe, mert a párválasztásod egy nagy nulla. Amúgy igen, van 35 után is élet
2024. márc. 6. 13:04
 8/22 anonim ***** válasza:
7#-tel értek egyet.
2024. márc. 6. 13:09
 9/22 anonim ***** válasza:
66%

En 35 vagyok de úgy érzem magam mint 23 evesen.

A hátráltató hogy nekem nem 10evesem van hanem 3evesem.

Ha lenne nagyon jól fizető állásom lépnék.

De elrontottam az életem en is , es ezt csak 35evesen realizáltam -pontosabban azt hogy nem tudok kiszállni a kapcsolatból mert lehet nem tudnám eltartani magunkat, külföldre pedig a drágalátos nem engedne , tehát sakk-matt =elcs.esztem .

Szerintem kellene vmi felvilágosító gyerekvállalás előtt hogy ha gyereked lesz nem fogod tudni soha elhagyni az országot stb -nalam ez a legnagyobb baj, mert itt nem latol kiutat es kapcsolataim nincsenek. Igaz en sokáig éltem kint

2024. márc. 6. 13:44
 10/22 anonim ***** válasza:
53%

"10 évesem"

'Három évesem"

Borzalom..

2024. márc. 6. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!