Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen eséllyel indul az a nő egy vagyonmegosztási(?) perben aki 10 év után elköltözik az élettársától (nem férjétől) és több millió forintot követel a háztartásban elvégzett munkáért?
Figyelt kérdés
A férfi házában éltek, átlagos fizetése volt. A nőnek nem volt munkaviszonya, megtakarítása, egyéb igazolható a házba befeketett pénze sem. Többé kevésbé ő végezte a házimunkát, milyen esélyei vannak a bíróságon? Mire tarthat igényt?2024. febr. 27. 13:54
1/21 anonim válasza:
Hallottam már ilyenről, de a jogi topikbqn többre mennél a kérdéssel.
2/21 anonim válasza:
Amerikába max van ilyen. Régi sztori ez már.
4/21 anonim válasza:
Élettársi viszonyban forintosítják a házimunkát, az, hogy mennyi, így nem lehet megmondani.Jogiforum.hu-n kérdezz inkább.
5/21 anonim válasza:
Munkahelyen kell dolgozni inkabb. Nem a hazimunka rabjanak lenni.
6/21 anonim válasza:
Szerintem nemsok esély van bármire is, hiszen bármikor elmehetett volna dolgozni. A házba nemadott egy forintot se, gondolom az már a kapcsolat kezdetekor is megvolt a férfinak, ennyi erővel ő is kérhetne lakbért visszamenőleg, ha a nő a házimunkáért kérne pénzt.
7/21 anonim válasza:
Nulla forint. Én se kapok pénzt, mert kitakarítok a saját lakásomban, meg főzök magamra.
8/21 anonim válasza:
Minek kellett kiemelni?
Mi nem egyértelmű?
9/21 anonim válasza:
Max. a ffinek kell fizetnie hogy nála lakhatott es a férje pénzéből élt. Gondolom nem szexrabsz.volt .. :)
Gyerek van ? Vagy mi a szitu
10/21 NTBS válasza:
Szerintem semmire.
De, ha kap is valamit a férfi viszontperelhet a lakbér miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!