Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom exneje kitalált történetekkel próbál lejáratni, ellenem hangolja a gyerekeiket, mit tegyek?
Ahogy mondod, ezt meg kell beszélnetek.
Én úgy jártam, hogy szeretői viszonyban volt a férjem egy nővel, majd elegem lett és szétmentünk. Az új nő engem próbál lejáratni. Majd valaki kitálalt a férjének, azonnal én lettem csúnyán gyanusítva.
Én is szeretném megbeszélni, hogy álljon már le, de az ilyen emberek hajthatatlanok.
Nem tud mit kezdeni a nyomorával.
Azért ha ilyenekkel tömi a gyerekek fejét, beszélgetnél egy gyerekjólétissel.
"Mi tavaly júliusban találkoztunk legelőször, tehát a szakításukkor még nem ismertük egymást"
Ez a férj verziója.
A feleségé mi?
"Mindezek után is szeretnék vele leülni normális hangnemben beszélni, méghozzá a kicsik érdekében, hogy mielőbb fejezze ezt be."
Hát üljetek le!
Lehet, meglepődsz majd, ha egyeztetitek, neked mit mond a férfi és neki mit mond.
Szerinte a 2. gyerekük születése után velem csalta meg, azóta szeretők voltunk, majd a szakításuk után felvállaltuk a kapcsolatunkat.
"Mi tavaly júliusban találkoztunk legelőször,"
Nekem is volt ilyen, de addigra már 3-4 hónapja neten és telefonon tartottuk a kapcsolatot, napi 5-6 órás beszélgetésekkel is, és meg is mondta, hogy engem szeretne barátnőjének. Még az első találkozás előtt.
Fontosak a részletek is.:)
"Megőrjítés" nevű akcióval próbálkozik a férj, ebben 95%-ig biztos vagyok.
Kikészíti az összes szereplőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!