Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány év után váltatok el és miért?
Nekem 13 a szerencseszámom. Két válásom volt és mindkét alkalommal 13 év után hagytak el. Az első eset nagyon megviselt, a másodikat észre sem vettem. Egy másik férfiért elhagytak, azután jött a halál. A második esetben megvontam az anyagi támogatást, ezért elmúlt a szerelem. De harmadszorra már húsz éve normális házasságban élünk.
Mindig van remény, csak az élet rövid. Csak a szeretet, ami számít!
15 éve vagyunk házasok (27 évesen jöttünk össze, 29 évesen házasodtunk), múlt nyáron, 14 év után közölte a férjem hogy ő nem kér belőlem többet, de hivatalosan nem lépett még semmit. Az indoka, hogy mindketten megváltoztunk és szerinte már nem lehet helyrehozni a kapcsolatunkat.
4 gyerekünk van, 14-12-10-6 évesek.
Mivel úgy tűnik, neki megfelel így, hogy gyakorlatilag kilépett az életünkből, ezért én kezdtem el utánajárni az intéznivalóknak, és nekem kell beadni a válópert és a közös ingatlan eladását is elnindítani, hogy elköltözhessünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!