Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mekkora esélyem van arra hogy válás után én kapjam meg a gyerekeket?
Téged is megvizsgálnak egy gyermekelhelyezési per esetén. Ha alkalmas vagy, valószínűleg te kapod a gyerekeket.
Hasonló helyzetben vagyok, csak már a válás után. Az exem nem önveszélyes, "csak" kapcsolatfüggő az összes vele járó következménnyel, és rendszeresen ordibál a gyerekeinkkel. Ez az életforma az ügyvéd és a családsegítő szerint is elég ahhoz, hogy nálam legyenek a gyerekek.
Az egy dolog, kinél lesz a gyerek. Es ezek miatt utálhatod a nőt, de kee
ressetek már neki pszichiátert. Ha a gyerek nem is el vele, akkor is az anyja, aki ilyen, ami nem tesz neki jót.
Általában akkor kapja meg a pasi ha tényleg alkalmatlan a nő.
De ha nincs bizonyítékod, még ő indíthat pert ellened rágalmazásért.
Én felvettem telefonnal a férjem fenyegetéseit amikor ment a válás. Ezt közöltem vele úgyhogy nem állt neki követelőzni .
Muszáj minden bizonyítékot összeszedned, kell egy jó ügyvêd is. Sajnos inkább akkor is az anya kapja meg a gyereket, ha ezzel a gyerek megy tönkre hosszútávon.
Minket ütött-vágott-rúgdosott anyánk minden nap, ahol csak ért. Egyszer az oviba jöttek, le kellett vetkőznöm, megnézték a lila foltjaimat. Nyilván ekkor még nem fogtam fel semmit, általános iskolában kezdtünk rájönni, hogy nem normális, ami otthon történik. Apukánk egy alkoholista, nem kapálózott értünk, ő anyánkat verte, míg velünk élt, sokszor kizárt minket a házból, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!