Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válóok lenne nálad ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válóok lenne nálad ha a férjed szerencsejátékfüggő lett és pár év alatt eljátszotta a 10-15 millió Ft megtakarítását, mindezt titokban?

Figyelt kérdés
jan. 16. 17:27
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
94%
Ez nekem heroin kategoria, bye.
jan. 16. 18:18
 12/26 anonim ***** válasza:
88%
Mint a huzat, elválnék.
jan. 16. 18:27
 13/26 anonim ***** válasza:
87%
Azonnali válóok, természetesen. Nem vagyok önsorsrontó mártír, főleg nem egy hazug sunyi féreg miatt.
jan. 16. 18:31
 14/26 anonim ***** válasza:
93%

Én ezért váltam el 2 kisgyerekkel a volt férjemtől. Mellé még ivott is (kezdődő alkoholista ?) . Nem akartam, hogy ebbe nőjenek fel a gyerekeim, és hogy nekik “semmi sem fontos” ahogy ő mondta, nem kell rájuk költeni. Bezzeg a fizetést eljátszotta, rokonokat becsapott, még a szomszédtól is kölcsön kért játékra.

Hányszor volt ígéret is hogy nem játszik többé, 1 hónapot sem bírt ki, pedig ott voltunk neki mint motiváció, ehelyett elveszette a családját és mai napig játszik( amit persze tagad). Úgyhogy egyértelműen váló ok

jan. 16. 18:56
 15/26 anonim ***** válasza:
92%

4

Ez azonnali válási indok, és bocs, de nem segíteenék neki. Más egy betegség, baleset, egy olyan váratlan helyzet, amire nem lehetett felkészülni, de az évekig tartó szerencsejátk során eltapsolt 10-15 millió nem ez a kategória.

Mellesleg nem tűnt fel? Hol játrszotta el? Online? Kaszinó? Mindegy is. Érdekes, hogy nem tudtál róla semmit.

Ja, és igen, mentsd amit lehet, mert annak is nyoma fog veszni.

jan. 16. 19:18
 16/26 anonim ***** válasza:
72%
Házasság előtti pénzt játszott el? Ha nem, akkor nem a sajátját, hanem a közöset.
jan. 16. 19:20
 17/26 anonim ***** válasza:
31%
Ő kért segítséget, vagy te ajánlanád fel?
jan. 16. 19:22
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem kamu a kérdés és valaki függő és néhány év alatt 10-15 millió forintot tud elbukni szerencsejátékon, akkor fennáll veszélye hogy olyan adósságba fogja verni magát (kölcsönt vesz fel mert nincs már tőkéje fogadni stb) ami nem játék.

Egy ilyen tartozás házastársként elég komoly sz*pást okozhat ajánlom olvasásra ezt a cikket, főleg az alábbi résznél:

„A tartozás különvagyoni jellege nem érinti a másik házastárs felelősségét harmadik személlyel szemben.”

[link]

jan. 16. 20:44
 19/26 anonim ***** válasza:
87%

EZ elég durva. Igen hamar kell lépned, kérdező.

Ugyanis a férjed uzsora hiteleket fog felvenni és te is egy életre megszívod.

jan. 16. 22:49
 20/26 anonim ***** válasza:
14%

Ha ez pont az í-re es betelt a pohár akkor igen.

Ha egyébként minden jó volt vele stb segítőkész akkor nem mert nagyrészt sztem megtudjuk beszélni.

Mindenkinek van vmilyen hobbija neki ez.

Másnak a horgászás es visszadobja a halat, más ruhára kolt , más autóra azt egyből meg a 10-20milla.

Sokan szerencsejátékoznak, nem biztos hogy csak arra ment el a pénz 💰.

Gondolom már egy ideje tart a játéka ,

mikor vetted észre hogy tűnik elfele a pénz?

Azért 10milla nem egyik napra a masikra parolgott el!

Hogyhogy hamarabb nem láttad.

10millat nem lehet eljatszani 2 hét alatt

jan. 17. 06:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!