Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után közös ház, vagyonmegosztás?
Elméletben van csak így. A gyakorlatban az "akinek g..ibb az ügyvédje, az visz mindent" van.
Javaslom bérelj fel egy drágábbat, visszahozza az árát. Bár most nehezebb lesz találni, mert sokuk elfoglaltan figyeli az otthoni harcokat.
Csok hiteles életképek újabb fejezete.
Mennyi ilyen lesz még pár év után.
Osztott lakáshasználatot is ítélhet a bíróság, ha nem agresszív egyik szülő se, vagy más miatt nem indokolt az eltávolítása.
Illetve aki marad, az kifizeti a másik részét az ingatlanból.
Na ezért nem házasodom meg én a bűdös életben.
Ha én valamit elérek akkor azt azzal osztom meg akivel és ameddig akarom.
Ma már elég jelentős házasság végződik viszonylag rövid időn belül válással és az egyik fél mindíg nagyon megszívja.
Rendre az aki többet tett be a közösbe.
6-os, nincs igazad, pont így jártam.
Nálam maradtak a gyerekek és a bíróság kötelezett a kiköltözésre a közös lakásból, mivel nem tudtam volna kifizetni a volt férjem 50%-t és ő nem kívánt ott lakni. Köteleztek a közös tulajfon megszüntetésére kényszerértékesítéssel.
Köteleztek a közös tulajfon megszüntetésére kényszerértékesítéssel.
Persze, a per vége ez. Úgy értettem, hogy nem kötelezheti a volt feleség, hogy költözzön el. A bíróság persze, igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!