Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás szépen vagy pénzügyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás szépen vagy pénzügyi elszámolással?

Figyelt kérdés

Leírom a helyzetemet:

23 év házasság után válok, mert megcsalt a feleségem.

Megvolt mindenünk, jól éltünk de feleségem azt mondta valami hiányzott. Talán így volt talán unatkozott, vagy csak hibázott nem tudom, de most már nem ez számít. Egy évig volt szeretője, akkor kezdődött amikor én covid miatt mesterséges kómában oxigénen voltam. Mikor jobban lettem otthon voltam és ő lebukott mert megláttam egy sms-t. Én nem tudok megbocsátani kapcsolatunk megromlott. Eddig a feleségem nem dolgozott én havi 8-900e ft-ot kerestem, így el tudtam tartani őt és három fiunkat. Nos most a betegségem miatt 400e-re esett vissza a jövedelmem így nem tudom megtenni hogy simán lelépek. Van egy közös házunk, 50M körül van az értéke, de van egy csődbement vállalkozás miatt 25M adósság. Sajnos a covid ezt is lerendezte. Így 12,5-12,5millió maradna ha eladjuk a házat. Itt jön a kérdés:

Harcoljak a ház feléért és adjuk el a házat vagy menjek el albérletbe azért, hogy a gyermekeim ne veszítsék el az otthonukat?

50 éves vagyok feleségem 45 fiúk 12-14-16 évesek.

Nos mi a jó megoldás?

jan. 1. 15:35
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Mi van veled? Jól vagy?
szept. 4. 01:16
 22/23 anonim ***** válasza:
Mondanàm hogy tartsatok meg a hazat, alakitsatok ki belőle 2 lakast osztottan. De 25 millios tartozassal mit kezdesz? Azt hogyan fizeted. E miatt elèggé kényszerpálya van
szept. 5. 20:53
 23/23 anonim ***** válasza:
" mindez önhibàmon kívül" azert ne haragudj felvettèl egy csomo penzt majd eltapsoltad. A pénzzel bánàs nagy tudatossagot igenyel
szept. 5. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!