Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Váláson gondolkodom. Hogy döntöttél/döntenél hasonló helyzetben? Lenn kifejtem.
10" az igazság az hogy erre nem figyelmeztetett senki gyerekvállalás előtt, nem gondoltunk bele sokan, vagy gondoltuk jobb lesz mert a férjünk mennyire akarja a gyereket , jó apa lesz. De ott a kockázat, és a kockázat viselője mindig a nő. Sajnos való világ.
Plusz a ffi stabilitást ad. Mi van ha elveszited a munkahelyed? stbstb kérdés.
Tehát jól gondold át és ha felépited magadnak akkor lépj
Erre nem tértem ki: "Megbántátok a döntést?" Én azért nem bántam meg, mert a férjem egyrészt a szeretetnek semmilyen jelét nem adta a gyerekünk születését követően, másrészt nagyjából semmiben nem segített, viszont folyamatosan büntetett a viselkedésével. Ezért nekem jobb egyedül, mint vele, még akkor is, ha egy sereg dolgot így sokkal nehezebb megoldani. De mint írtam, ha a te körülményeid között éltem volna, nem váltam volna el.
4-es voltam.
Jajj de ismerős ez a történet!
Ugyanezekkel az indokokkal, ugyanezekkel az álmokkal lépett le exem. Fogta a 2gyereket,és ágyőőőő!
Kb. az történt, amit a többiek leírtak. Végkimerülésig meló, nincs se lelki, se anyagi biztonság. Albiből albiba tengődés, most megjött a lovag, egy alkesz személyébe, aki mellette még keféli a fél vármegyét.
Sejtem téged is a média húz, nem a valóság. Anno találtam a közös gép előzményeibe blogokat, cikkeket, amit állítólavos elvált anyukák firkáltak szabadságról,6 shoppingról, nagy szerelemről gondtalan életről.
Háát felvilágosítalak, hazugság. Válás után,minden a te bajod, te gondod. Apu viszi a gyereket 2hetente 2napra,annyi a szabadság. Egyedül logisztikázol, és imádkozol ne legyen beteg a gyerek vagy te, mert éhen haltok a táppénzből. A nagy lovag se fog egyszerűen jönni, hiszen ritka az a lúzer aki más kölykét akarja felnevelni. De úgyse lesz időd ismerkedni, úgyhogy mind1.
Tudom nem ezt akartad olvasni, meg bunkő vagyok és fáj, de ez az igazság sajna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!