Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cukorbeteg emberek körében miért ilyen gyakori a válás? Köze lehet ennek az elégtelen szexuális teljesítményükhöz?
Figyelt kérdés
Láttam egy cikket ismert cukorbeteg emberekről és lám, a legtöbbjük elvált 2-3 alkalommal. Köztudott tény, hogy a cukorbeteg férfiak 75%-a tapasztal élete során merevedési problámákat, károsodnak az idegeik és az artériáik. Ez a nőkre is igaz, de ők nem lehetnek impotensek, csak nehezebb őket kielégíteni, nem nedvesednek eléggé, fájdalmas lesz számukra a közösülés, a libidó csökken, ettől frusztráltak lesznek és más embereken vezetik le a mérgüket. Meg ami még a cukorbeteg nőkre jellemző, az a hüvelygomba. Sharon Stone: 2 sikertelen házasság, Halle Berry: 3 sikertelen házasság, de a lényeg, hogy akik a listán voltak, mind elváltak minimum 1-szer.2023. nov. 10. 15:18
11/13 anonim válasza:
11. Ahogy én szétnézek az emberek között, engem a hányinger fogna el inkább 60 fölött. Sonka lábak, megereszkedett hájak, egybe derék csípővel, lóg a bőr a karján, hogy ott lent mi lehet... na inkább hagyjuk, mert visszajön a reggeli. Akinek ez szexi, na jó leakadtam a témáról! Persze most jön a válasz, hogy vannak nők akik 60 felett is top modellek. Jó jó persze, csak ilyenek vannak, a telepi vagy falusi Mari nénikből alig alig. Az ország egészségügyi állapotát már bele sem keverem, a mentális, szellemi, anyagit már meg sem merem említeni!
12/13 anonim válasza:
De ha 60 éves leszel akkor nem 60 körül lesz a párod is?
13/13 anonim válasza:
De! Viszont a feleségem már most 43 évesen közölte, hogy cikinek érzi a szexet, így ő befejezettnek tekinti a szexuális életünket. Én 182/84 vagyok, ő 165/54. Szóval a korosztályunkat magasan verjük külsőre, ráadásul nagyon jó a genetikánk is, mellette feszesek, sportosak vagyunk, öltözködésre igényesek. Nálunk már fél éve nincs szex. Szóval 60 évesen már elmondhatom hogy 17 éve nincs szex. Tehát vagy elfogadom, vagy mással fogok szexelni. Jelenleg ezen dolgozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!