Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az apa kért környezettanulmányt vagy ez a hivatalos eljárás?
Szeretném megkérdezni,hogy a békéltető tárgyalást követően,környezettanulmányt mindkétfélnél végeznek a gyerekelhelyezésnél vagy az apa(alperes)kérhette ellenem,semmi féle megegyezésre nem hajlandó,nem jelent meg a tárgyaláson,nem fizet gyerektartást,amit elvileg január óta kellene neki,de nem hajlandó.Az eredménytől nem félek,nem én vagyok alkoholista,nekem van 2 munkahelyem ,hazaköltöztem a szüleimhez,oda jönnek ki?
Köszönöm.
Környezettanulmányt kérés alapján végeznek.
Nálunk nem volt. Bár nem volt kérdés kinél maradjon a gyerek.
Én is ezért vagyok meglepve, a válás alatt visszamentem a szüleimhez a kislánnyal,nekem van állami ,leigazolt munkahelyem 2 is,ő munkanélkülin volt,alkalmi munkákból élt,bár egyfolytában fenyegetőzik,hogy megbánom,hogy válok.
A lakáshiteles lakásból nem volt hajlandó kimenni,így reggelig tartó viszályok,kiabálások miatt elköltöztem.Egyébként azt sem fizeti,sem a kislányt nem támogatja.
Az utolsó válaszolót cáfolnám.Ha közös megegyezés van(amibe persze benne van,hogy ki neveli tovább a gyereket/gyerekeket)nem végeznek környezettanulmányt.Tapasztalatból írom...
Amennyiben nem közös megegyezéssel váltok hivatalból végzik,hogy lássák,kinél biztosítottabb a gyerek/gyerekek egészséges fejlődése(ami a lakhatást,ellátást illeti).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!