Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás elhalasztása?
Jön az új tanév, mi meg válnánk. Most megy a gyerek gimibe, minden új lesz neki, ő meg elég introvertált, nem lesz könnyű.
Mi a véleményetek, elhalasszuk a válást? Nem lesz balhé, szép csendben elválnak útjaink. A gyerek maradhat az otthonában, ez nem változik.
Ha mindenképp válni akartok akkor arra nincs alkalmas időpont.
A gyerekeknek ezt az új helyzetet nehéz lesz megszokni.
Próbáltátok e megmenteni a házasságot,szerintem ezzel kellene kezdeni és ha tényleg nem megy akkor marad a válás.
Ha véglegesen a válásnál maradtok akkor üljetek le a gyerekekkel és őszintén mondjatok el nekik mindent igy talán kevésbé lesz fájdalmas,hogy már nem lesztek egy család.
Ezt saját tapasztalatból mondom a volt feleségem már nem tudott tovább hazudni akkor megkérdeztem hogyan tovább akkor csak annyit mondott "nem tudom".
Ebből már tudtam,hogy elhagy bennünket egy másik pasiért ezt 28 évi házasság után megérzi az ember.
Leültem a gyerekekkel és elmondtam nekik mi várható mert ő még erre sem vette a fáradságot.
Rá két napra összecsomagolt és elment és azóta sem kaptam választ,hogy miért ment el és miért nem akarta velem megbeszélni a problémákat.
A gyerekek is azt szerették volna ha ő is elmondja nekik,hogy miért hagy el ezért a mai napig nem békéltek meg vele enek már két és fél éve.
Ez idő alatt csak egyszer találkoztak és csak néha írnak egymásnak.
Nincs már együtt töltött születésnap és ünnepek az édesanyjuk nélkül élik tovább az életük.
Ti ne kövessetek el ilyen hibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!