Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól gondolom, hogy amíg nincs a gyermekelhelyezésről bírósági ítélet, addig is tájékoztatni kell a másik szülőt, hogy hová és meddig viszi el a gyereket a külön élő szülő?
Figyelt kérdés
Megteheti, hogy több napra elviszi és nem mondja meg, hogy hová és meddig? Mit csináljak, ha már 7 napja nem tudom elérni a gyerekemet és azt sem tudom, hogy hol van? Bejelentsem a rendőrségre?2023. aug. 4. 09:49
11/16 anonim válasza:
Ismeretlen helyre nem viheti, úgy, hogy elérhetetlen, mert neked is ugyanannyi jogod van hozzá. Azért is tegyél feljelentést, mert ez, hogy ismeretlen helyre vitte, elérhetetlen, akadályozza, hogy te kapcsolatot tarts a saját gyerekeddel. Ez nagy negatívum lesz neki a válásnál. Legyen róla papír. Ne görcsölj, jelentsd be a rendőrségen, a jvk-ből kérj másolatot.
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2023. aug. 4. 13:02
13/16 anonim válasza:
Akkor ne feljelentést tegyél, hanem jelentsd eltűntként.
14/16 anonim válasza:
Sikerült jelenteni?
Mi történt azóta?
Vagy nem léptél?
16/16 anonim válasza:
Már a gyerek éppsége miatt is jelentened kellett volna. Már az is hasznos,ha a családsegítőbe jelented.
Hány éves a gyerek?
Azt semmiképp sem értem,hogy elviszi,és azt sem tudod hova,meg meddig. Nem aggódtál este? Hogy tudtál így aludni? Ne haragudj,nem bántásból írom,de magamból kiindulva,már órák múlva ideges lennék,és nyomoznék,hogy merre lehet a gyerekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!