Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi a válások leggyakoribb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a válások leggyakoribb oka? Aki elvált mi volt az okotok rá?

Figyelt kérdés

2023. júl. 16. 22:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
81%

A válások oka a másik semmibe vétele,amíg szép és jó minden addig tart egy házasság.

Nálam is ez volt 28 évig szépen megvoltunk aztán beteg lettem.

Igy kevesebbet tudtam dolgozni és kevesebb lett a pénz is és a szex is.

Igy elhagyott egy pénzes pasiért.

Ő adta be a válást én még bíztam benne,hogy helyre jönnek a dolgok de tévedtem.

Miután elváltunk a gyerekei elfordultak tőle és ezért is én lettem a hibás.

2023. júl. 17. 18:59
 12/24 anonim ***** válasza:
84%

Nincs együttműködés, az en reszemrol lett volna, de van aki képtelen a masikra is gondolni.

Folyton az elvarasok vannak, a feleseget kb egy szakács takarító kiszolgáló hazodolgozónak tekinti a férj.

Es ha nem elég jó "szolga" akkor a kritika van.

Érdekes hogy házasság elott a ffi kenyezteti a nőt, házasság után pedig fordul a kocka es csak egy szolgakent erzed magad.

De a megfelelő szó:

Nincs együttműködés!

Ha lenne nem menne tönkre.

Ennyi

2023. júl. 18. 14:48
 13/24 anonim ***** válasza:
65%
Házidolgozó -vagyis
2023. júl. 18. 14:49
 14/24 anonim ***** válasza:
83%
Ha a nő dolgozni jár akkor is várja othon a takaritas stbstb
2023. júl. 18. 14:49
 15/24 anonim ***** válasza:
88%
Akkor tűnt fel igazán, mekkora here a férjem, mikor szülés után visszamentem dolgozni. Addig úgy-ahogy elvoltam azzal, hogy én csinálok otthon mindent (ha már úgyis otthon vagyok, a gyerek előtt meg nem volt nagy gond a munkamegosztás). Kb ezerszer megbeszéltük, hogy ez a későbbiekben hogy fog kinézni, komolyan szoktattam a gondolathoz, hogy nemsokára már nem leszek otthon, mint valami óvodást. Minden hiába, nem sikerült megugrani a minimumot sem, hogy mondjuk maga után pakolja el a szennyest, nem hogy olyanokból kivenni a részét, mint mosás vagy bevásárlás. Szó szerint hisztizett, hogy ez nem fair, ő fáradt munka után (lol, én biztos nem) és h a gyerekkel is mit kezdjen, a baba 'az anyjához van szokva'. Egy idő után elkezdett fúrni, hogy mégiscsak jobb lenne, ha otthagynám a munkámat és visszaállnék házinéninek. Na ott lett elegem.
2023. júl. 18. 18:14
 16/24 anonim ***** válasza:
80%

A házasságom jónak indult, de elhanyagoltuk egymást. Ő a gyerekekre tette fel az életét és én egy másik "polcra" kerültem, nekem meg sokat kellett ahhoz dolgoznom, hogy az 5 tagú család - gyeses anyukával, az akkori 15%-os OTP hitellel - talpon maradjon.

Eltávolodtunk, és mindig van egy jó ismerős, aki heti 3 órahosszára eljátsza a "csodapasi" szerepét. A feleségem őt választotta. Sokáig nagyon bántott, de most már nem bánom, mert sokkal jobbat találtam helyette. :)

A házimunkáról: Mondtem az akkori feleségemnek, oké, osszuk fel a házimunkát, beszéljük meg, hogy mi a te és mi az én feladatom. (Kifejezetten utáltam, mikor "Most tedd ezt, most tedd azt, utánna meg amazt" módszerrel szinte "inas" voltam mellette.) De szeretnék 3 dolgot kérni. Nem nagy dolgok, ezeket te is igényleg:

1. Ahogyan én sem mondom neked, hogy mikor csináld a dolgaidat, te se mond ezt meg nekem.

2. Én sem megyek utánnad, hogy hogy végzed a feladataidat, te se tedd ezt velem.

3. Ha végeztem, tehessek azt, amit akarok - pihenés, TV, alvás, ...

Nem sikerült felosztani a teendőket...

2023. júl. 19. 08:16
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy az emberek nem dolgoznak a saját mentális és lelki fejlődésükért, és a kapcsolatukért sem. Úgy tesznek, mintha ezek mellékes dolgok lennének az életben, miközben a leglényegesebbek.
2023. júl. 19. 14:24
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Alkohol, játékfüggőség, verekedés, megcsalás. Anyakomplexus, irányításmánia, nárcizmus.
2023. júl. 21. 08:12
 19/24 anonim ***** válasza:
15%
A női nem viselkedése, programozása, akarnokság,örökös féltékenység, ennek ellenére a más férfi kívánsága.
2023. júl. 26. 13:40
 20/24 anonim ***** válasza:
56%
K. lett a feleségem. Tudtam mielőtt elvettem, bíztam benne. Több férfi Mint kilincs.
2023. júl. 26. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!