Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a válások leggyakoribb oka? Aki elvált mi volt az okotok rá?
A válások oka a másik semmibe vétele,amíg szép és jó minden addig tart egy házasság.
Nálam is ez volt 28 évig szépen megvoltunk aztán beteg lettem.
Igy kevesebbet tudtam dolgozni és kevesebb lett a pénz is és a szex is.
Igy elhagyott egy pénzes pasiért.
Ő adta be a válást én még bíztam benne,hogy helyre jönnek a dolgok de tévedtem.
Miután elváltunk a gyerekei elfordultak tőle és ezért is én lettem a hibás.
Nincs együttműködés, az en reszemrol lett volna, de van aki képtelen a masikra is gondolni.
Folyton az elvarasok vannak, a feleseget kb egy szakács takarító kiszolgáló hazodolgozónak tekinti a férj.
Es ha nem elég jó "szolga" akkor a kritika van.
Érdekes hogy házasság elott a ffi kenyezteti a nőt, házasság után pedig fordul a kocka es csak egy szolgakent erzed magad.
De a megfelelő szó:
Nincs együttműködés!
Ha lenne nem menne tönkre.
Ennyi
A házasságom jónak indult, de elhanyagoltuk egymást. Ő a gyerekekre tette fel az életét és én egy másik "polcra" kerültem, nekem meg sokat kellett ahhoz dolgoznom, hogy az 5 tagú család - gyeses anyukával, az akkori 15%-os OTP hitellel - talpon maradjon.
Eltávolodtunk, és mindig van egy jó ismerős, aki heti 3 órahosszára eljátsza a "csodapasi" szerepét. A feleségem őt választotta. Sokáig nagyon bántott, de most már nem bánom, mert sokkal jobbat találtam helyette. :)
A házimunkáról: Mondtem az akkori feleségemnek, oké, osszuk fel a házimunkát, beszéljük meg, hogy mi a te és mi az én feladatom. (Kifejezetten utáltam, mikor "Most tedd ezt, most tedd azt, utánna meg amazt" módszerrel szinte "inas" voltam mellette.) De szeretnék 3 dolgot kérni. Nem nagy dolgok, ezeket te is igényleg:
1. Ahogyan én sem mondom neked, hogy mikor csináld a dolgaidat, te se mond ezt meg nekem.
2. Én sem megyek utánnad, hogy hogy végzed a feladataidat, te se tedd ezt velem.
3. Ha végeztem, tehessek azt, amit akarok - pihenés, TV, alvás, ...
Nem sikerült felosztani a teendőket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!