Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A bíróság által megítélt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A bíróság által megítélt láthatástól el lehet térni?

Figyelt kérdés

Ha papírban le van írva, hogy csak 2 hetente egy hétvégére láthatja a másik szülő a gyermeket, attól el lehet térni közös megegyezéssel?

Ha látszólagos "közös megegyezéssel" a másik szülő a meghatározott láthatáson kívül is elviszi a gyermeket, az támadható?

2023. jún. 28. 14:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

akkor persze, hogy rendőrt küld rád.

Én nő vagyok, de ezek a játszmák szánalmasak.

2023. jún. 28. 15:13
 12/17 anonim ***** válasza:
Elég egy messenger üzenet/mail, hangfelvétel, ahol egyertelmu h anya beleegyezik
2023. jún. 28. 16:42
 13/17 anonim ***** válasza:

El lehet térni, de írásban legyen minden lefektetve.

Nekem voltak ilyen papírjaim a nagyobbik gyerekemnél, amiket mindketten aláírtunk, ahol feketén-fehéren ott volt, hogy megegyeztünk abban, hogy a közös gyerekünket láthatás pótlás céljából x idő helyett y időben viszi el az apja. 2 példányban írtuk és így 1 példány volt az apánál és 1 nálam.

Na a másik gyerekem apjánál ilyen nem lesz, mert még szólni is b.szik előre, ha egyáltalán nem jön érte 2 hetente..... Úgyhogy nem kötelezhetnek vele csere időre.... Nála az van, hogy vagy jön érte vagy kimarad. Megbízhatatlan, nem egyezkedek vele.

Nálatok a kérdés, hogy melyik szitu áll fent.

2023. jún. 28. 16:43
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem pótlásról lenne szó, hanem az apa többet szeretne lenni a gyerekeivel. Anyuka a legkevesebb láthatást határozta meg, bíróság általi keresetben. Arra hivatkozik, hogy oké, hogy ez van leírva, de attól el lehet térni szerinte, mert amúgy neki is lennének programjai máskor, amikor nem kell neki a gyerek. Csak sajnos hajlamos a játszmázásra, bosszúállásra.
2023. jún. 28. 16:56
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekem még a bíró is azt mondta, hogy ami le van írva az a jogi része, de az a jó ha a gyerekek igényei szerint több kapcsolat tartás legyen. viszont ha játszmázás van akkor érdemes leírni. Szerintem elég az email, Messenger.
2023. jún. 28. 17:07
 16/17 A kérdező kommentje:
Egyszer azt mondja, hogy örüljön, hogy egyáltalán láthatja őket, máskor meg azt, hogy úgyis mehet bármikor.
2023. jún. 28. 17:17
 17/17 anonim ***** válasza:

"... hiába is írta le, letagadja"

Ha aláírta, akkor nem tudja letagadni.

2023. jún. 28. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!