Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek: Mi az első ami eszedbe jut arról, ha megtudod, hogy valaki 35 éves és elvált?
Őszinte leszek, én marha nagy red flag-nek élem meg ezt. Ameddig párkapcsolatban voltam úgy gondoltam, hogy egy férfi 30 felett, de még 40 alatt van igazán a "csúcson" ideális esetben. Általánosítok, de ilyenkorra azért a személyiség kiforr a legtöbb esetben, van már egzisztencia, így az apró részletek nem viszik el a fókuszt és igazán jó party egy rendben lévő 30-as pasi.
Most viszont azt érzem, hogy ott villog a billog a homlokomon és egyelőre elképzelhetetlennek tartom, hogy 15 év után hogyan fogok újra elkezdeni randizni.
Pedig a kapcsolatteremtés másokkal sose volt gond, ha új társaságba kerültem, de most így egyedül, hogy "élesben" megy a dolog elképesztően nyomaszt.
35 évesen vált el a jelenlegi férjem az első feleségétől és 39 volt mikor talakoztunk. Nyilván érdekelt a története, de nekem még egy hosszú, házasság nélküli kapcsolatom volt. Csak egy papír miatt kellett volna neki szarul éreznie magát?
Magadat bélyegzed meg, a saját önbizalmadat csorbítod ha így tekintesz magadra, ahogy írod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!