Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanra meg tudtál bocsátani a volt férjednek? Rájöttél, hogy te mit hibáztál a kapcsolatban? Milyen a viszonyotok most?
Nejem lépett félre, neki irányomban nincs, mit megbocsátania. Részemről én rég nem neheztelek a megcsalása miatt, annál inkább mérges vagyok, hogy gyerekeinket pocsék környezetben, életmódban nevelte fel. Úgy cserélgette a pasikat, mint más a cipőjét. Amíg nem lett öreg és kövér, addig évente-kétévente mással élt. Azt viszont sajnálom, hogy nagyon lecsúszott és csórón élnek a legutolsó élettársával, évek óta. Gyerekeink elhagyták őt, egyik nem is hajlandó szóba állni vele. Ő, amint 18 lett elköltözött a szüleimhez (nagyszülőihez), majd férjéhez ment elég korán. Két kisunokánk van. Velem és családommal tartják a kapcsolatot. Jómagam 18 éve élek második nejemmel és két közös csemeténkkel. Becsülettel élünk, haladunk, egymást támogatva, szeretetben.
Ex-nejemmel vitánk nincs, de legutóbb lányunk esküvőjén láttam őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!