Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált, megcsalt apukák, mennyi idő után és hogyan léptetek túl?
De miért akarsz hasonlót találni?
Megcsalt, átvert, szétdúlta nemcsak a te életedet, de a két gyereketekét is.
Pont azt kéne megértened, hogy a szépség és az okosság csak kiegészítője lehet egy embernek. A legelső az, hogy tisztességes, becsületes, jólelkű legyen. Ilyet keress elsősorban, és fogadd el, ha nem olyan csinos vagy egyszerűbb gondolkodású.
15 évvel ezelőtt ugyanez volt velem is a nejem miatt.
Anyámhoz kellett visszaköltöznöm. Még mindig magányos vagyok.ha gyilkos,vagy rabló lennék,sem lenne akkora gond,mint hogy anyámmal élek. Szinte leprásként kezelnek.
Annyit nem keresek,hogy albérletezzek.
Én a helyedben keresnék egy kiadó szobát, nem egy egész lakást, mert a nőknek ez tényleg nagyon nagy gáz, és neked sem te jót szerintem.
Az igényeidből pedig engedned kell a nők terén is, ne a volt feleséged keresd bennük.
Fiatal vagy még, 38 a legszebb férfikor, találsz nőt, ha összeszeded magad, minden téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!