Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a válás menete, ha CSOK illetve Babaváró is van?
Sziasztok. Férjemmel van egy 4 hónapos kisbabánk, egy éve vettünk egy házat CSOK hitellel illetve bevállatunk 2 gyereket, a babaváró kölcsönt is igénybe vettük, ilyen esetben hogyan alalul a válás? Mi történik így, ha nem teljesült a 2 gyerek? Illetve a gyerektartás összege hány százalék a keresetnek?
A bankba nem tudok bemenni, mert az ő nevén van a hitel és a válásról neki még nem beszéltem, először szeretném tudni a lehetőségeimet.
Előre is köszönöm a válaszokat!
" bankba nem tudok bemenni, mert az ő nevén van a hitel"
A CSOK-nál és a babavárónál is adósként és adórtársként szerepeltek. Nyugodtan bemehetsz érdeklődni.
Jól megfontolt, okos döntés volt orbán elvtárs szaporulatpénzére ráhajtani mint a barom!
APA KEZDŐDIIIIK
Nem a pénzért házasodtunk vagy vállatunk gyereket. Nem így tervezte egyikünk sem. Azt gondoltuk hogy kihasználhatnánk a pénz lehetőségét, ha már végre sikerült gyereket vállalunk. Minden hamarabb volt, mint a hitelek.
Köszönöm a hasznos kommenteket, válaszokat.
Értem én, hogy fogyik a magyar. Na de ennek az egész CSOK baromságnak akkor lett volna értelme, ha nem fogadják el önerőnek. Akkor talán nem az alsó társadalmi osztályok lettek volna szaporítva, hanem a tehetősebb középosztály. Mert aki az önerőt össze tudja rakni, az már nem annyira aljaréteg. Így meg boldog-boldogtalan bevállalva 3 gyereket, nulla forinttal a zsebében lakást vett.
A népszaporításban nem csak a mennyiség lenne a fontos, hanem a minőség is.
Fognak még ezek tüntetni, hogy mentsék meg őket!
Eladjátok a házat és kifizetitek a bankot, ahogy az összes többi lakáshitel esetében is.
1-es válaszoló!
Már miért kellene bármelyiküknek is kifizetnie egy ki nem fizetett ház forgalmi értékének az 50%-át, miközben aki fizetett még a további hitelt is fizetheti?
Legrosszabb esetben is, az EDDIG FIZETETT részletek felét kaphatja meg a kiköltöző.
18.
Olvass már először, kinek írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!