Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös szülői felügyelet módosításában jártas szülők?
Kedves utolsó!
Hát ő azóta a kisebbik fiamat az apjától elcsalta, mindig szerette megmondani mit hogy tegyek, de nem ő a hibás, hanem én, hogy hagytam...
Reméljük sikerül megoldani a váltott felügyeletet és a gyerekek előbb utóbb belátják, hogy nem vagyok egy gonosz hárpia...
Tehát te borítottál, és ő a hibás.
Nézd, nagyon fel kellene nőnöd. Olyan nincs, hogy együtt éltünk és ő a hibás. Abban vastagon benne vagy. Itt van a szerelmed ára. Egy lehetetlen élethelyzet, szenvedő gyerekek.
Gondolom, most is éltet a nagy szerelem.
Nagyon szomorú tucattörténet valójában a tiétek. Ez az igazság.
14 azért kapjál már az agyad helyéhez!
Gondolom, egy semmirevaló here vagy te is, mint a kérdező férje.
Elvárnád, hogy szenvedjen melletted egy nő, meg a gyerekek is nyilvánvalóan szar példát lássanak, csak mert neked kényelmes.
Nem, senkinek nem kötelező szenvedni más miatt.
Mégis milyen szar apa az, aki eljátssza, hogy csóró, de bagóra van pénze és semmi másra nincs esze, életképtelen, csak arra van, hogy kicsinyes bosszúból a gyerekeit manipulálja?!
Ezzel nem az anyjukkal baszik ki legjobban, hanem a gyerekekkel.
Igazi féreg.
15-ös
Kiskoma! Kis Senki!
Tudod, én egy olyan here vagyok, aki egyedül nevelei a hatéves kisfiát, mert anyuci "élni akart"! Én egy olyan here vagyok, aki egyetemet végzett, és MINDENT alárendelt - a karrierrjét is ideértve - a kisfia sorsának.
Itt egy féreg van, te. A stílusoddal, senkiházi , ostoba, előítéletes látásmódoddal. Amit meg a kérdezővel privátban leveleztünk, ahhoz semmi közöd.
Csak takarodj innen, ennyit kérek minden jóérzésű ember nevében! Aljas szarházi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!