Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kinek cikibb a válás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek cikibb a válás?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy van még pár variáció, pl.hogy mindenkinek vagy senkinek (nem) az, de itt az érdekel, hogy ha egy hajszálnyival is másképp ítélünk meg egy elvált embert, akkor merre billen a mérleg.

2022. dec. 24. 23:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
70%

Pont emiatt az ítélkezés miatt maradnak benne sokan egy rossz házasságban. Inkább megnyomorítják lelkileg a gyerekeik, saját maguk és a házastársuk, sőt megakadályozza a másikat a válásban, csak ne legyen ciki vadidegenek előtt, hogy elválnak.

Amúgy tényleg: amikor általános nézet, hogy a házasság csak egy darab papír és nem sokat jelent, miért ekkora bélyeg egy válás? Az is csak egy szakítás, csak a végén lepapírozzák.

2022. dec. 25. 09:13
 12/23 anonim ***** válasza:
71%

Miért lenne ciki bàrkinek is?

Inkàbb vàlni mint szar hàzassàgban letudni éveket, mert jaj ciki elvàlni.

2022. dec. 25. 09:43
 13/23 anonim ***** válasza:
15%
Amit isten egybekötött azt szét ne válassza senki. A háttérhatalom szétrombolta a családot,a válás,az abortusz a nők egyenjogúsága
2022. dec. 25. 09:53
 14/23 anonim ***** válasza:
65%
Hány éves vagy? Én csak idős emberektől hallom ezt... Mi a ciki? Egylatlan nem ciki kileonibegy kapcsolatból ami szar. Ismertem egy házaspárt, a férfi rommá csalta a nőt, de a nő válni nem akart.Pont ilyen gondolkodás miatt, higy mit gondol más. Válás után is férjezett néven futott sokáig, mert szégyellte, higy 43 évesen nem házas... Van baj sok embernek a toronyban.
2022. dec. 25. 13:16
 15/23 A kérdező kommentje:

Itt folyamatosan megjelenik a kérdésekben/ hozzászólásokban ez. Pl. hogy egy elvált férfi “értéktelen selejt”, biztosan ő kezdeményezte a válást satöbbi, miközben 2x annyi nő kezdeményez válást a valóságban. Tehát én itt az emberek fejében lévő ítéletekre vagyok kíváncsi. Ugyanígy az is megjelenik, hogy az elvált nő is selejt, bár az ő “értéktelenségét” jelentősen fokozza a gyerekeinek száma is.

Igen, ennek nem kéne így lennie, de ez van, csak nehéz szembenézni az előítéleteinkkel, úgy tűnik, hogy még anonimitásban is. Esetleg ha belegondolsz, milyen benyomást tesz rád, ha megtudod, hogy egy nem elvált ismerősöd elválttal kezd kapcsolatot?

2022. dec. 25. 13:45
 16/23 anonim ***** válasza:
46%
Ciki volt elválni egy f.szfejtől,aki kurvázott a hátam mögött...? Inkább az lett volna ciki, ha együtt maradunk.
2022. dec. 25. 14:04
 17/23 anonim ***** válasza:
58%
Most amugy a valas es a szakitas kozott a papir kivetelevel mi kulonbseg van? Szakitottak mar velem, szakitottam en is, es noha hazas meg nem vagyok, tervezek ferjhez menno, de ha olyan tortenne, szemrebbenes nelkul el is valnek, es cseppet sem ereznem cikinek. Ciki az lenne, ha kifele adnam a mintahazassagot, a kirakatot, mikozben a ferjem krvazik/en vedelek/stb stb megsem adnam be a valopert.
2022. dec. 25. 16:34
 18/23 anonim ***** válasza:
74%

Nincs már ilyen,hogy ciki. Nem tudom hol élsz ahol ez még téma vagy ítélet tárgya.

Ahogy az utolsó írja, egy szakítás, ezen mindenki átesik előbb utóbb, életében többször is.

2022. dec. 27. 08:13
 19/23 A kérdező kommentje:
#18: lásd #15
2022. dec. 27. 09:47
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Vidéken élek, itt nekem volt “ciki”, pedig én kezdeményeztem a válást.

Mert nem vert, nem italozott, nem is nőzött, akkor mi bajom lehetne?

Nna, a baj az volt, hogy míg heti négyszer éjszakában 12 óráztam (18-6) ő egy az egyben áttolta a csecsemőgondozást az öt éves lányunkra, ő meg bezárkózott LOL-ozni. Aztán egy este a nagylányunk felhívta a rendőrséget, mert a volt férjem odáig se jutott, hogy kipakolja a nagybevásárlást a kocsiból, és szegény gyerek nem tudott tápszert keverni a hét hónapos húgának. (Valami mesében volt, hogy nagy baj esetén rendőrt kell hívni)

2023. jan. 12. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!