Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Amikor már csak az tart...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor már csak az tart össze, hogy válás esetnén anyagilag nem bírnád az albérletet fizetni...hogyan lehet túlélni a mindennapokat?

Figyelt kérdés
Ötleteket szeretnék, köszönöm
2022. dec. 5. 05:20
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
90%
Hidd el aki nyugalomra vágyik, annak a válás nem megoldás. Ha elválnék, akkor nem házasodnék újra. A telekre járó típus vagyok csak én nem tagadom, hogy azért, mert nyugit akarok. Így még munkát sem kell mímelnem. Van, hogy hetekig kinn vagyok. Ha akar, akkor váljon, de nem teszi, mert tudja, hogy nem érdekelne.
2022. dec. 7. 06:13
 22/32 anonim ***** válasza:
72%
Nagyon jó válaszok érkeztek! Köszi! Én is olyan helyzetben vagyok, mint a kérdező. Várom én is, hogy jobbra forduljon a sorsunk...aztán válnék! Bár házasodni én sem szeretnék újból. Telekre járó típus lennék, csak a lakásom lenne a "telek". Ahová a válás után nem igazán engednék hosszabb időre senkit :)
2022. dec. 10. 23:26
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk az sokat segített, hogy külön szoba, külön rituálék, de mégis közös háztartás és közös programok.
2022. dec. 14. 13:21
 24/32 anonim ***** válasza:
81%
A közös gyerek rajongása az apjáért
2022. dec. 15. 01:06
 25/32 A kérdező kommentje:

Az én gyerekem nem rajong az apjáert. Gyakorlatilag a pasi nem sok vizet zavar. Lusta, fekszik,amint hazajön. Bár a munkahelyén is csak ül.

Nem veszekedünk. Nem szeretem,elviselem. Ez nem egy minőségi élet, de jó anyagiakkal.

Külön lehetne minőségi, de rossz anyagiakkal.

2023. jan. 13. 16:54
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo, ugy tunik, te mar eldontotted, csak nem mered meglepni.
2023. jan. 13. 17:29
 27/32 anonim ***** válasza:
93%
Tűűűrni kell, Kérdező, tűűűrni...☹
2023. jan. 14. 10:10
 28/32 anonim ***** válasza:
46%

Az a baj, hogy egy számító senkiházi vagy.

Azt mondod most vannak rossz körülményeid… ha azok lennének dobbantottál volna már régen és kérdés se lenne számodra… feleségemnek voltak rossz körülményei előző férjénél akitől karon ülő gyerekkel kellett menekülnie anyaotthonba…

Neked el van tartva a segged és rinyálsz rajta…

Azért nem lépsz le, mert attol félsz, hogy nem lenne minőségi életed mert egy semmihez nem értő kitartott vagy.

2023. jan. 14. 11:27
 29/32 anonim ***** válasza:
60%
És ha a férjed viszi haza a pénzt amitől annyira rettegsz megválni, hát nem is csodálom, hogy egész nap fekszik… a háztartás ez esetben a te dolgod.
2023. jan. 14. 11:29
 30/32 Mathus ***** válasza:
74%

"Bár a munkahelyén is csak ül."

Valszeg kamionsofőr vagy buszozik heti 90-100 órában. Igazad van, ő csak ül. Mért nem csinálod utána?

2023. jan. 14. 17:14
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!